Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Glasvezelkabel voor een snelle verbinding

by gerardkempers on november 28, 2019

Een glasvezelverbinding is een trend van de laatste tijd. Een glasvezelverbinding is namelijk een verbinding die vaak sneller is dan andere soorten verbindingen. Naast een snellere internetverbinding is de glasvezelverbinding ook een stuk stabieler. Dit zijn dan ook de redenen waarom een glasvezelverbinding steeds populairder wordt. Voor veel mensen is het begrip glasvezel een beetje onduidelijk, ze weten wel dat het te maken heeft met verbinding maar verder zouden ze het niet weten. Een glasvezel is eigenlijk een dun draadje van glas. De glasvezels zijn vaak samengevoegd in een kabel dit is de glasvezelkabel. De glasvezelkabels kunnen worden gebruikt voor internet maar ook bijvoorbeeld voor telefonie en intranet. Bij een glasvezelverbinding worden verschillende lichtsignalen door lange vezels gestuurd op deze manier ontstaat er een verbinding.

Singlemode en multimode glasvezelkabel

Er zijn twee verschillende soorten glasvezelkabels zo heb je de singlemode en de multimode glasvezelkabel. Het grootste verschil tussen deze twee kabels zit hem in het licht. De multimode glasvezelkabel is bijvoorbeeld met LED licht. De singlemode glasvezelkabel maakt daarentegen gebruik van laserlicht. Bij de singlemode gaat het licht rechtdoor en bij de multimode komt het licht tegen de zijkanten. Het kan moeilijk zijn om te bepalen welke glasvezelkabel u precies nodig heeft voor uw glasvezelverbinding. De specialisten van glasvezelshop helpen u graag bij het vinden van een geschikte glasvezelkabel. Glasvezelshop heeft een ruim assortiment met glasvezelkabels en andere producten voor een glasvezelverbinding. Service staat bij glasvezelshop voorop zo kunt u altijd voor vragen terecht bij een specialist die u graag verder helpt. Verder is een voorbeeld van service de levertijd, glasvezelshop garandeert namelijk een snelle levertijd.

 

Stabiele glasvezelverbinding

Voor meer informatie over glasvezelkabels of over glasvezelverbinding in het algemeen kunt u naar de site van glasvezelshop. Als u vragen heeft kunt u gerust even bellen de specialisten van glasvezelshop helpen u graag met uw vraag.