Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Glasvezelkabel voor veilig en snel internet

by gerardkempers on juli 9, 2019

20 jaar geleden was het nog heel gewoon maar tegenwoordig kunnen wij het internet en de telefonie niet meer wegdenken. ICT speelt in veel bedrijven een grote rol en het is dan ook belangrijk dat dit goed functioneert. De glasvezelkabel zorgt voor snel en veilig internet. De werking van de ICT bepaalt mede de werking van een organisatie. Bedrijven kunnen zich geen haperingen of vertraging permitteren. Dit kan de winst beperken. Bij de Glasvezelshop kunt u voordelig glasvezelkabels aanschaffen. Wij hebben verschillende soorten kabels in ons assortiment en er zal dus hoe dan ook een kabel zijn die geschikt is voor uw bedrijfspand of woning.

 Voordelen glasvezelkabel

De glasvezelkabel heeft verschillende voordelen. Allereerst brengt het gebruik van de glasvezelkabel een financieel voordeel met zich mee. De glasvezelkabel verlaagt de variabele en vaste kosten van een bedrijf. De kabel heeft een grote capaciteit met een grote bandbreedte. Via de glasvezelkabel kan gebruik worden gemaakt van telefonie, internet en camerabeveiliging. Het netwerk kan dus aan andere netwerken gekoppeld worden. Daarnaast is de aanschaf van de kabel goedkoper als bijvoorbeeld de coaxkabels.

Daarnaast is het gebruik van de kabel erg veilig. Doordat het netwerk erg snel is, kunnen er ook snel back-ups gemaakt worden van de gegevens van het bedrijf. Zo kan er geen data verloren gaan. De snelle verbinding is tevens voordelig voor de winst omdat men niet hoeft te wachten tot het internet functioneert. Doordat de kabel niet gevoelig is voor een elektromagnetische straling, kunnen er minder storingen ontstaan.

Meer informatie

Voor overige vragen over de glasvezelkabel kunt u natuurlijk een kijkje nemen op onze website. Bij de Glasvezelshop bieden wij verschillende kabels aan. We hebben de multi modale lichtgeleiders en de single modale lichtgeleiders. De golflengte van beide kabels is verschillend. Als u hulp nodig heeft bij de keuze voor de juiste kabel of vragen heeft over de werking of installatie, kunt u altijd bij ons terecht. U kunt contact met ons opnemen of u kunt een kijkje nemen op onze website.