Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Glasvezeltechniek | De beste en veiligste internetverbinding

by gerardkempers on oktober 4, 2019

Snel, sneller, snelst. Het internet kan niet snel genoeg. Binnenkort wordt zelfs het 5G internet ingevoerd. Dit is zelfs nog sneller dan het 4G netwerk. Het standaard Wifi netwerk kon al niet tippen aan de snelheid van het 4G netwerk, laat staan het 5G netwerk. Via een glasvezeltechniek wordt het wifi netwerk ook sneller gemaakt. De glasvezeltechniek werkt anders dan de vaste kabel. Er zijn verschillende voordelen aan een glasvezelkabel. De glasvezelkabel is licht, dun, flexibel en klein van formaat. Hierdoor is het internet ontzettend snel. Er wordt vaak gewerkt met verschillende Fibers. Bij huizen wordt bijvoorbeeld de FTTH gebruikt, ofwel Fiber To The Home. Deze zorgt voor een glasvezelverbinding tot aan je huis.

 

Assortiment en voordeel van glasvezeltechniek

 

We hebben verschillende producten om de glasvezelverbinding aan te sluiten. U kunt hierbij denken aan converters, patchkabels, pigtails, glasvezelkabels, koppelbussen, montagemateriaal etc. We bieden ook verschillende connectoren aan om het netwerk aan te sluiten. Er is een bepaald verschil tussen de glasvezel en het normale internet via de kabel. Omdat de glasvezel erg dun en licht is, kan het internet nog sneller vervoeren. De glasvezel heeft ook een grotere bandbreedte. Ook is de verbinding veel veiliger. Het is dus erg betrouwbaar om data te versturen omdat het bijna niet af te tappen valt. Voor bedrijven is dit dus ook zeker een aanrader omdat dit de betrouwbaarheid van hun bedrijf en data vergroot. De kabels zijn makkelijk aan te leggen en zijn dus erg gebruiksvriendelijk. We hebben een breed assortiment op het gebied van de glasvezel en we hebben dus gegarandeerd het product dat u nodig heeft.

 

Meer informatie

 

Heeft u nog vragen over bepaalde producten over de glasvezeltechniek of weet u niet welk artikel u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Op onze website kunt u onze contactgegevens vinden en is ook ons hele assortiment te zien. U kunt ook in de omschrijving van een artikel vaak al veel te weten komen. Mocht uw vraag hierna nog niet beantwoord zijn, staan wij natuurlijk altijd voor u klaar om deze vraag te beantwoorden.