Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Goed onderzoek naar de beste klassiekerverzekering !!!

by rikidejong on juli 29, 2012

Als eerste is het altijd mogelijk om de oldtimer bij iedere verzekeringsmaatschappij te laten verzekeren als “normale” auto. Echter is dit niet aan te raden omdat de premie die u zal betalen het zelfde is als die van iedere andere moderne auto. De meeste verzekeringsmaatschappijen bieden echter ook de mogelijkheid om een speciale oldtimerverzekering af te sluiten. Dit kan zowel met een WA Verzekering als met bijvoorbeeld een all risk verzekering. De premie van een dergelijke oldtimerverzekering is vaak lager als die van een reguliere autoverzekering. Uiteraard is het een en ander wel afhankelijk van het soort oldtimer. Het verzekeren van een ferrari oldtimer is eenmaal duurder als een oldtimer zoals een volkswagen bijvoorbeeld.

 

Onderzoek kwaliteit oldtimerverzekeringen leidt bij verzekeraars van de verzekering tot verbetering van de eigen polisvoorwaarden

Valckenstaete grootste aanbieder op gebied van oldtimerverzekeringen, heeft begin vorig jaar een onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de in Nederland aangeboden autoverzekeringen voor  klassiekers. Valckenstaete heeft acht eisen opgesteld waaraan een goede oldtimerverzekering moet voeldoen. Een oldtimerverzekering, die aan alle eisen voldoet, krijgt het predicaat goedgekeurde oldtimerverzekering’.

Die acht eisen zijn:

 

-geen leeftijdsdiscriminatie: zowel ouderen als jonge                                               –  bestuurders verzekeren

-geen koppelverkoop met de dagelijkse auto

-erkenning door verzekeraars van FEHAC erkende clubtaxaties

-geen dekkingsbeperkingen voor toer- en regelmatigheidsritten

-atijd-terug-garantie na een ongeval van het voertuig

-goede schaderegeling van casco schade

-vrije keuze waar het voertuig hersteld wordt

-terugkrijgen van het wrak na uitkering van een totalloss schade

 

Valckenstaete in Waardenburg, heeft de polisvoorwaarden op haar website http://www.goedkoopsteoldtimerverzekeringvergelijken.nl duidelijk weer gegeven en voldoet hiermee nu aan alle acht de eisen die deze aan een goede oldtimerverzekering stelt. Daarmee behoort nu Valckenstaete tot de eredivisie van de beste aan te bieden oldtimerverzekeringen. Valckenstaete werkt met alle grote verzekeraars goed samen.

 

Bovendien constateert met genoegen dat haar onderzoek heeft geleid tot verbetering van de polis van een individuele aanbieder en dat de markt zo inspeelt op de wensen van hun klanten, de grote groep van klassiekerrijders in ons land.