Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Goed voornemen: bewegen

by ARTICULUS.nl on december 19, 2018

 Het einde van het jaar komt eraan en dat is de tijd dat mensen gaan nadenken over hun goede voornemens. Wat mist er nog, wat zou je willen veranderen en waar wil je vanaf het komende jaar mee stoppen? Het zijn zo van die vragen. Een voornemen dat de meeste mensen wel op hun lijstje hebben staan is: meer bewegen. Als we niet bewust ons best hiervoor doen, zitten we veel te veel uren op een dag en komen we niet aan de beweging die ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Is meer bewegen ook jouw goede voornemen? Lees dan snel verder, want in dit artikel geef ik een paar tips om meer te bewegen.

De eerste tip is om de gezondheid-app van apple te proberen (of een andere vergelijkbare app). Hierin kun je zien hoeveel stappen je per dag zet. Het wordt aangeraden om 10.000 stappen per dag te zetten en je zult er van schrikken hoe veel dat eigenlijk is en hoe vaak je dit bij lange na niet haalt. Door inzicht te krijgen in hoeveel je loopt, zul je andere keuzes maken, bijvoorbeeld door eens naar de supermarkt te lopen in plaats van de auto te pakken. Hetzelfde geldt voor trappen. Waarom zou je de lift nemen als je ook even kunt traplopen?

De volgende tip is om een trampoline te kopen. Huh, dat is toch alleen voor kinderen? Nou, dat is echt niet waar! Het schijnt zelfs dat springen op een trampoline gelijkwaardig is aan naar de sportschool gaan. Het is leuk om te doen, je kunt het gemakkelijk thuis doen en je maakt er je kinderen ook nog eens heel blij mee. Zorg wel dat je ook een veiligheidsnet voor trampoline koopt, zodat je er niet af kunt vallen, tijdens het doen van gekke kunstjes en salto’s.