Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Graafmachine nodig voor uw project?

by gerardkempers on januari 21, 2021

Een graafmachine is er speciaal voor gemaakt om te kunnen graven. Deze machines worden altijd voornamelijk gebruikte op bouwterreinen. Wij beschikken over deze machines om onze werkzaamheden op het gebied van grondverzet en heiwerken goed uit te kunnen voeren. Dit kan je alleen goed uitvoeren als je beschikt over een breed wagenpark van bijvoorbeeld machines die zijn uitgerust om te graven. Maar welke machine gebruiken wij nou voor welke soort klus? Wij beschikken namelijk over heel wat soorten van deze machines.

Graafmachine soorten

Allereerst beschikken wij over een elektrische minigraver. Omdat duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt in onze samenleving, kan deze machine elektrisch graven. Daarnaast bieden wij ook nog de rupsmachine aan waarmee ontgraaf- of grondverzetwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan de werkzaamheden met het ontgraven of verzetten van grond en het leveren en aanbrengen van grond. Onze mini graafmachine kunnen ingezet worden voor talloze mogelijkheden. Wij beschikken over meer dan 30 minigravers die wij verhuren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en gewichten. Ze zijn super makkelijk te besturen en zijn daardoor multi-inzetbaar voor diverse projecten. Bekijk onze website om al onze machine mogelijkheden te ontdekken.

Overige activiteiten

Wij hebben momenteel al meer dan 40 jaar ervaring in de uitvoering van grondverzet en heiwerken. Onze medewerkers beschikken over veel  kennis en de juiste ervaring. Vroeger bestonden onze werkzaamheden voornamelijk uit het verhuren van bemande grondverzetmachines. In de tijd van nu voeren wij allerlei soorten projecten uit. Wij helpen bijvoorbeeld in projecten ten behoeve van het onderhouden en aanleggen van infrastructurele netwerken van gas, water en elektra. Ook ondersteunen wij in projecten op het gebied van de aanleg van rioleringen, verhardingen en sloopwerken. Heeft u binnenkort een project voor ons of wilt u een graafmachine huren? Neem dan snel contact met ons op, dan kunnen we samen uw mogelijkheden bespreken.