Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Hef- en Hijsmiddelen | Voor de zware lasten

by Roscello on oktober 30, 2019

Zoekt u naar nieuwe Hef- en Hijsmiddelen? Wanneer er in uw branche of organisatie veel gewerkt wordt met zware lasten is de kwaliteit van belang. Daarom is het belangrijk dat het nieuwe materiaal voldoet aan de laatste eisen en certificaten (EKH). Of u nu zoekt naar takels, loopkatten, hijskettingen, hijsbanden of hijsogen: de veiligheid staat altijd voorop!

Hef- en Hijsmiddelen

Als er iets belangrijk is bij het kopen van hijsmateriaal, dan is het wel dat deze van hoge kwaliteit zijn. Zo weet u zeker dat het verplaatsen van zware lasten op een veilige manier verloopt. Wij weten dat hef- en hijswerk risicovol is, maar met de juiste hulpmiddelen kunt u de risico’s zeker verminderen.

Hijsmiddelen kopen bij een specialist

Bij ASAV vindt u een ruim assortiment hef- en hijsmiddelen, direct uit voorraad leverbaar. Alle producten hebben certificaten die u eenvoudig online kan inzien. Bij ASAV staat het waarborgen van de kwaliteit van hun materiaal en producten voorop.

Naast het bestellen van nieuw materiaal, kunt u er ook voor kiezen om uw bestaande materiaal te laten keuren en certificeren. ASAV beschikt over het EKH-keurmerk. Dit betekent dat de EKH-keurmeester uw materiaal kan voorzien van de benodigde labels en certificeringen.

Assortiment

Het assortiment van ASAV Hef- en Hijstechniek bestaat onder andere uit hefmagneten, hijsogen, pallethaken, rondstropwerk, domme krachten, machine heffers en hydraulische vijzels. Bij ASAV leveren ze het juist materiaal van topmerken voor een redelijke prijs. Hier vindt u alles op het gebied van hijsen en heffen. Handig wanneer u bezig bent met projecten waarbij veel gebruik wordt gemaakt van zware lasten.
Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met ASAV en vraag wat wij voor u kunnen betekenen. Ons vakkundig personeel is u graag van dienst.

Advies Nodig?

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? De medewerkers van ASAV Hef- en Hijstechniek staan voor u klaar. ASAV is de specialist op het gebied van hefmiddelen, hijsmiddelen, takels, loopkatten, kranen en nog veel meer.

building-close-up-construction-2760243 (1)