Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Het beroep metselaar onder de aandacht!

by marijkelommers on augustus 30, 2012

Wanneer we als leek aan het beroep metselaar denken dan denken we direct aan een echt ambachtsberoep. Metselaars werken vaak met bakstenen en in sommige gevallen ook met natuurstenen. Om een goede metselaar te worden heb je jarenlange ervaring nodig.

Uitstervend beroep?

Steeds meer zien we dat mensen kiezen voor een managementopleiding. Met de crisistijden is er weinig werk in de bouw en dus zal de metselaar momenteel weinig belangstelling trekken bij de keuze voor een ambachtsopleiding. Toch komen er na de crisis ook weer betere tijden.

Bij elk bouwproject zijn metselaars nodig. Zowel voor grote als kleine projecten. Daarnaast kun je tijdens de opleiding ervoor kiezen om je te specialiseren in bepaald soort metselwerk. Uitdaging genoeg dus!

Een metselaar vinden voor uw klus

Wanneer u op zoek bent naar een metselaar bij u uit de buurt dan is het, vooral in de Randstad, vaak een lastige opgave om een specialist metselaar te vinden.

Gelukkig is er vanaf heden een nieuwe website waar de lokale metselaars gekoppeld worden aan de lokale vraag. Op deze manier kunt u dus makkelijk een metselaar in Amsterdam of een metselaar in Den Haag vinden.

Zo komt u met een metselaar in contact

Wanneer u naar de website www.metselaar-ploeg.nl gaat kunt u gericht op uw woonplaats verschillende offertes aanvragen, volledig gratis! Zo kunt u goed vergelijken welke metselaar het beste bij uw klus past! Handig, snel en voordelig voor u!