Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Het ultieme loopcomfort | Ervaar het zelf!

by Roscello on augustus 13, 2018

Bent u ook op zoek naar fijne stevige schoenen die lang meegaan? Vaak is het vinden van een goed paar schoenen die fijn zitten, héérlijk lopen en lang meegaan al een hele opgave! Zeker als u wellicht een wat bredere of juist een smalle schoenmaat hebt. Het is zonde om een paar schoenen te kopen, waarvan de zool binnen een paar maanden al loslaat en waarin je voeten aan het einde van de dag zeer doen.

Géén pijnlijke voeten meer

Nu heb ik zelf een heel mooi merk gevonden, namelijk Mephisto schoenen. Mephisto kenmerkt zich via het karakter en comfort van de damesschoen. De Mephisto schoenen worden nog ambachtelijk met de hand gemaakt. Ze hebben een fantastisch voetbed door de unieke soft-air technologie en een perfecte pasvorm. Voor ieder wat wils dus. De hoogwaardige schoenen geven een maximaal loopcomfort en zo voelt het dus alsof u op wolken loopt. Uiteindelijk zijn uw voeten het deel van u dat vaak het meeste te verduren heeft. Het belang van een goede houding en hierbij een fijn loopcomfort, word te vaak onderschat.

Loopgemak & Comfort

Mephisto is een Frans schoenenmerk en staat bekend om het hoge comfort van de schoenen. De SOFT-AIR technologie in de tussenzool zorgt voor een uitstekende schokdemping. Wat de belasting van de gewrichten en wervelkolom vermindert. Mephisto schoenen voor dames en heren middels softpolstering. De designers van het topmerk Mephisto ontwerpen vrije tijds- en wandelschoenen voor zowel dames als heren. Benieuwd geworden naar de diversiteit in designer schoenen?

Uw specialist in loopcomfort! | Krisman en Westeneng schoenen

Bij Krisman Westeneng kunt u terecht voor kwaliteitsschoenen in brede en smalle maten. Behalve het merk Mephisto, treft u hier ook andere exclusieve topmerken met hoogwaardige schoenen voor dames en heren aan. Het topmerk Mephisto maakt al meer dan 50 jaar ergonomische schoenen. Wie kent de Originals met veters niet? Mephisto gaat voor een pijnloze voet, met softpolstering rond de enkelranden en comforttempo voering en zachte air-relax-zolen, die uitneembaar zijn.  Prettig en stijlvol lopen is hier voor iedereen mogelijk!