Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Hydraulische vijzel | Hef- en Hijsmiddelen

by Roscello on september 11, 2018

Bent u op zoek naar een hydraulische vijzel? Voor een hef- of hijsklus is het belangrijk dat u het juiste materiaal heeft. Vooral bij hef- en hijsklussen waarbij grote gewichten komen kijken, hierbij staat veiligheid van u en uw medewerkers natuurlijk centraal. Zo zijn er diversen soorten en maten die van toepassing zijn per klus en gewicht. Zo is er het merk Weber Hydraulische vijzel is inzetbaar voor gewichten tussen de 2.000 en 50.000 kg. Diversen soorten en maten verschillend per gewicht zijn verkrijgbaar.

Assortiment

Naast hydraulische vijzels voor het gebruik van heftechniek, zijn er ook kranen, hijsmiddelen waaronder hijsbanden, hijsmagneten, rondstroppen, sluitingen, platenklemmen, balkenklemmen, blokkenklemmen, pallethaken en nog veel meer verkrijgbaar.

Keuren van Hef- en Hijsmiddelen

Ook voor het keuren van uw Hef- en Hijsmiddelen kunt u terecht bij een gecertificeerd bedrijf, namelijk ASAV Hef- en Hijstechniek. Veiligheid staat voorop bij het gebruik van Hef- en Hijsmiddelen. Zelf is ASAV Hef- en Hijstechniek dan ook gecertificeerd met een EKH keurmerk. Tevens voorzien zij ook in storingen en onderhoud met hiervoor monteurs met de nodige certificeringen.

ASAV Hef- en Hijstechniek | Uw specialist in Hef- en Hijsmiddelen

Bedrijf is gespecialiseerd in Hef- en Hijsmiddelen. Zij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste materialen of voor deskundig advies. Bekijkt u gerust eens de website voor het geruime assortiment. Of stel uw vragen via het contactformulier.

Screenshot_16