Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Innoveer, inspireer en netwerk tijdens Connect to Innovate

by marcommit on september 25, 2018

‘s-Hertogenbosch – 25 september 2018 – Journalist Rens de Jong, illusionist Victor Mids en trendwatcher Jarno Duursma. Zomaar wat grote namen die aanwezig zullen zijn op Connect To Innovate op 2 en 3 oktober. Dit inspiratie-evenement wordt door SAP en de VNSG georganiseerd voor IT-professionals in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Tijdens ruim 150 sessies vertellen experts en thought leaders alles over thema’s als Digital Core, Digital Transformation en Data & Insight.

Connect to Innovate is twee dagen lang inspiratie opdoen op het snijvlak van Business en IT. Deze tweede editie staat bol van inspirerende sessies, van hands-on roadmapsessies tot Q&A-sessies en van Design Thinking workshops tot klantpresentaties. Bezoekers kunnen aan de hand van acht actuele thema’s een gevarieerd en persoonlijk programma samenstellen, waar innovatie en ontmoeting centraal staan.

Programma
Een aantal van de sessies wordt georganiseerd door SAP Customer Experience. Hierbij delen werknemers succesvolle klantcases, gaan ze dieper in op wat customer experience voor bedrijven kan betekenen en hoe organisaties een intelligente enterprise worden. De sessies georganiseerd door SAP Customer Experience zijn:

10.30 – 11.10 SAP Customer Experience | The Future of Customer Experience
10.30 – 11.10 The Dutch Flower Group | Making life colourful
11.30 – 12.10 SAP Customer Experience | C/4 What?
11.30 – 12.10 Elision | Customer Signify
14.30 – 15.10 Ocean Sole | the ART of upcycling
15.55 – 16.35 Heineken | What comes first? The right product or the right change?
15.55 – 16.35 Andy Hindley – Gigya | Building Trusted Customer Relationships

Praktische informatie
Connect to Innovate vindt plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Rondom dit centrum zijn er ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is het goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Klaar om geïnspireerd te worden? Kaarten voor dit evenement kosten €495,00 voor één dag en €595,00 voor beide dagen. Te bestellen via de volgende link: https://www.connect-to-innovate.nl/aanmelden/
——-

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Voor meer informatie kunt u terecht op www.sap.com.

Meer informatie
Marcommit
Arlieke Tammer
035-5822730
sapcustomerexperience@marcommit.nl