Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

iPhone Reparatie Antwerpen

by ARTICULUS.nl on juli 8, 2019

iPhone Reparatie Antwerpen

Als je in Google zoekt op iPhone reparatie Antwerpen kom je als snel bij De Telefoon Reparatie Winkel terecht. Buiten dat wij al jaren gespecialiseerd zijn in het repareren van iPads en iPhones zijn wij in 2016 ook nog eens uitgeroepen tot beste reparatie winkel van heel Vlaanderen door Testaankoop.be. Nog steeds proberen wij dagelijks al onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Zo kan je bij ons je iPhone scherm laten vervangen of een nieuwe batterij laten steken. Ook vervangen we geregeld camera’s en oplaadconnectoren. Welk probleem je ook hebt. Vaak hebben wij er wel een antwoord op. Wist je dat wij er normaal niet langer als 30 minuten over doen om een iPhone te repareren. Je bent bijna net zo snel weer terug buiten als dat je je iPhone hebt laten vallen:D.

iPhone reparatie op locatie

De Telefoon Reparatie Winkel heeft het mogelijk gemaakt om jouw iPhone reparatie bij jouw op locatie uit te laten voeren. Je maakt een afspraak op een plaats in de omgeving van Antwerpen en op een tijd stip dat het jouw uitkomt. Een monteur van ons komt met onze mobiele reparatie bus bij jou voor de deur om je iPhone te repareren in de bus. Zo bespaar je enorm veel tijd en hoef je niet door het drukke verkeer. Wij repareren jouw iPhone terwijl jij door kan werken en binnen een half uurtje heb jij je iPhone al weer terug. Na de reparatie, als je helemaal tevreden bent. Krijg je een factuur via de e-mail en kan je betalen via een bankoverschrijving of cash.

Plan gemakkelijk jouw iPhone reparatie afspraak in

Je kan op veel manieren met ons in contact komen. We hebben natuurlijk onze website. Zoek jouw model iPhone en je ziet direct wat de kosten zijn voor jouw reparatie. Je kan ook via onze social media contact met ons opnemen, maar het makkelijkst blijft natuurlijk via de telefoon. Stuur ons een bericht via Whats’s App of bel met één van onze monteurs. We staan 6 dagen per week voor je klaar en helpen je graag.