Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Jill Shaw opent pop-up store tijdens Antwerp Fashion Weekend

by marcommit on september 18, 2018

Fashionmerk SHAW maakt met hulp van Lightspeed voor het eerst de stap naar offline retail

Antwerpen, 18 september 2018 – Singer-songwriter Jill van Vooren, bekend onder de naam Jill Shaw, opent op 5 oktober haar eerste pop-up store in hartje Antwerpen. Deze wordt mede door retail kassasysteemaanbieder Lightspeed mogelijk gemaakt, die online ondernemers helpt de stap te nemen naar offline. De 23-jarige e-commerce onderneemster begon haar succes online op ByJillShaw.be en krijgt vanaf 5 tot en met 30 oktober de unieke kans om een maand lang de SHAW pop-up te runnen.

Pop-up: van online naar offline
Pop-up stores zijn inmiddels geen trend meer in de mode-industrie, maar een nieuw kanaal voor online ondernemers om het bereik van hun merk te verbreden. Lightspeed biedt ondernemers daarom de kans om te ervaren hoe het is om hun online assortiment ook offline te verkopen. Na de succesvolle Lightspeed pop-up edities van onder andere Kanye West, Spinnin’ Records en Glamour, is Jill Shaw de volgende ondernemer die de deuren van haar eigen pop-up winkel opent.

Shaw: “De samenwerking met Lightspeed is voor mij een ongelofelijk coole opportuniteit om mensen mijn merk te kunnen laten beleven. Dankzij Lightspeed kunnen mijn klanten nu mijn collectie aanraken en proberen. Een online shop laat het deels nog over aan onze fantasie, maar in mijn eigen pop-up kan ik de complete lifestyle achter SHAW in het echt uitwerken.”

Flexibel en mobiel
Zelfstandige ondernemingen geven variatie aan het straatbeeld, en Lightspeed is ontstaan uit de overtuiging dat juist deze ondernemers efficiënte tools nodig hebben om hun zaak te runnen. Lightspeed kan meer dan alleen afrekenen, en biedt software-oplossingen die het leven van zelfstandige ondernemers gemakkelijker maken en zorgen voor een betere customer experience voor hun klanten.

Een voordeel van een pop-up is dat ondernemers tijdelijk een winkel kunnen runnen zonder vast te zitten aan een huurcontract. Het Lightspeed iPad-kassasysteem maakt dit mogelijk, met een kassa die overal gebruikt kan worden dankzij de cloud-gebaseerde software. Het Lightspeed kassasysteem laat online en offline verkooppunten samenkomen, waardoor het zich goed leent voor omnichannel ondernemen.

SHAW
De tijdelijke winkel opent vrijdag 5 oktober officieel haar deuren voor het publiek, vlak voor Antwerp Fashion Weekend op 6 en 7 oktober. De zaak is gevestigd op de Lombardenvest 22 in Antwerpen, in het midden van de modebuurt. De store wordt door Lightspeed en Jill Shaw samen gehost. De herfst/winter collectie 2018 zal in de rekken te vinden zijn, deze bestaat onder meer uit intimates, comfy loungewear, kimono’s en accessoires. Bekijk de teaser via deze link.

Meer weten over Lightspeed pop-up? Kijk op lightspeedhq.be/pop-up.

____
Noot voor redactie

Opening night voor de pers: Op 4 oktober opent de pop-up alvast haar deuren voor de pers en relaties voor een opening night van 18:00 tot 21:30. Wil je aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar lightspeed@marcommit.nl

Over Lightspeed
Lightspeed is een krachtig cloud gebaseerd kassasysteem voor de horeca en retail. Meer dan 50.000 winkeliers, hotels en restauranthouders, die voor meer dan 15 miljard dollar aan transacties per jaar verwerken, gebruiken Lightspeed voor on- en offline groei en zakelijk beheer. Lightspeed wordt gebruikt in meer dan 100 landen. Het hoofdkantoor van het in 2005 opgerichte Lightspeed is gevestigd in Montréal, Canada. Lightspeed is uitgegroeid tot een wereldspeler met ruim 700 werknemers en kantoren in Canada, America, Nederland, Engeland en Australië. Het hoofdkantoor in België is gevestigd in Gent. Meer dan 50.000 klanten draaien op Lightspeed, met een gezamenlijke omzet van €12 miljard per jaar.

Meer informatie
Marcommit
Lisanne van der Drift
035-5822730
lightspeed@marcommit.nl