Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Kinderfeestje? Wat gaan we dit jaar doen?

by gerardkempers on december 18, 2017

Is jouw kind binnenkort jarig en wil je graag een leuk feestje geven die ze lang zullen onthouden, maar heb je geen inspiratie? Lees dan snel verder! Wat bijvoorbeeld leuk is om te doen met een kinderfeestje is om naar de dierentuin te gaan en dan een speciale rondleiding voor kinderfeestjes te doen. Hier wordt jouw groep rondgeleid door een medewerker van de dierentuin en laat hij/zij van alles achter de schermen zien en worden er informatieve dingen verteld over de dieren. Zo geef je de kinderen een bijzondere dag en leren ze ook nog eens wat!

Wat ook een leuk idee is, is om naar het Linnaeushof of een andere grote speeltuin te gaan! De kinderen kunnen zich de hele dag heerlijk uitleven en jij kan rustig toekijken. Een museum is ook een goed idee en dan vooral een informatief museum waar de kinderen ook nog wat leren. Denk bijvoorbeeld aan het museum in Leiden waar de kinderen over het menselijk lichaam leren op een leuke manier en dit is voor uzelf ook nog eens leuk!

Of toch bowlen Utrecht en omgeving?

Wat ook altijd een leuk idee is voor een kinderfeestje is om te gaan bowlen! Bij Bison Bowling Maarssen zijn er meerdere leuke arrangementen beschikbaar die gecombineerd kunnen worden met het bowlen Utrecht. Denk bijvoorbeeld aan pannenkoeken eten en bowlen of aan een lopend buffet eten en ervoor of erna een potje bowlen. Ook is er zelfs een Escape Room beschikbaar bij deze bowlingbaan! Zo wordt bowlen Utrecht een onvergetelijke gebeurtenis voor jong en oud! Voor meer informatie over alle arrangementen en deze bowlingbaan kan er op de website van Bison Bowling Maarssen gekeken worden, ook is het mogelijk om contact op te nemen wanneer u nog vragen heeft die u niet kunt vinden. Neem gerust een kijkje op de website van Bison Bowling Maarssen!