Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Legionella, het hoort er niet

by gerardkempers on december 28, 2017

Misschien is legionella niet altijd even bekend bij mensen, terwijl dit toch wel een serieuze bacterie is die zich overal kan laten zien. Of je nu thuis bent of op het werk, het kan overal ontstaan. Mocht je constateren dat er een eventuele legionella besmetting is op je werk of in huis, dan is het zaak om er zo snel mogelijk wat aan te de doen. Legionellabestrijding is namelijk iets wat zorgvuldig moet gebeuren en dat kan veel tijd vergen. Zolang hier niets aan gedaan wordt dan kan het schadelijk zijn voor je lichaam en volksgezondheid.

Ontstaan van Legionella

Zoals als geschreven staat, legionella kan overal ontstaan. Op je werk, onderweg het maakt niet uit. Vrijwel altijd ontstaan legionella bij stilstaand water. Dit kan bij een waterreservoir zijn of bij een koeltoren of zelfs bij het drinkwater. Je merkt in het begin niet veel van legionella, de echte klachten ontstaan pas na een paar dagen. De klachten kunnen koorts, vermoeidheid en rillingen hebben zijn. Legionellabestrijding is dus van essentieel belang om functioneel en gezond te kunnen blijven

Hoe te bestrijden

Legionellabestrijding vergt veel concentratie en professionaliteit. Niet elk bedrijf heeft dat. Purus BV wel. Zij beschikken over de juiste mensen en de juiste technieken om elke vorm van legionellabestrijding te doen. Of u nu thuis bent of op uw werk. Dat maakt de mensen van Purus BV niet uit. Zij willen voor de volksgezondheid werken. Het is niet prettig om te weten dat u ernstige schade kan oplopen omdat er legionella geconstateerd is. De specialisten van Purus Bv gaan pas weg als zij geen enkele vorm van legionella meer aantreffen in het water. Zo weten zij zeker dat het niet zomaar terugkeert

Contact

Twijfelt u nu of u misschien legionella heeft in huis, twijfel dan niet en schakel Purus BV in. Zij weten precies welke vorm er aanwezig is. Neem dus contact op via de website.