Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Lenzenvloeistof van Lensoptiek.nl

by gerardkempers on september 30, 2015

Lenzenvloeistof

Voor de juiste lenzenvloeistof voor een leuke prijs zit je goed bij Lensoptiek. Zo vindt u bij Lensoptiek alles als het gaat om online lenzen bestellen en lenzenvloeistof in het bijzonder. Lenzenvloeistof zorgt voor de dagelijkse reiniging en onderhoudt van uw lenzen. Zo is het belangrijk u lenzen dagelijks in een lenzenhouder te stoppen met de lenzenvloeistof. Als de lenzen niet iedere dag gereinigd worden is er kans op vervuiling van de lenzen wat uiteindelijk zorgt voor een infectie. Ook is het belangrijk dat gekeken wordt naar de juiste soort vloeistof voor de juist lenzen.

Twee soorten lenzenvloeistof

Er zijn twee soorten lenzenvloeistof die belangrijk zijn bij het omgaan van lenzen. De eerste punt wat gemaakt moet worden is dat daglenzen geen lenzenvloeistof nodig hebben. Dit omdat je dagelijks weggegooid en je mag ze zeker niet opnieuw indoen. Zo is er de “alles in één vloeistof” welke bestaat uit een flesje waar alles mee geregeld kan worden en de peroxide-systemen. Deze vloeistoffen bestaan vaak uit twee of meer flesjes en zorgen zodoende voor de reiniging en het onderhoud. Kijk altijd goed naar welke soort lenzen je draagt en welk lenzenvloeistof daarbij past.

Lenzenvloeistof vergeten

Stel je bent lekker weg op vakantie in het buitenland en je merk dat je je lenzenvloeistof vergeten bent. Er zijn verschillende tips op internet maar het is belangrijk dat u op de juist manier met uw ogen en contactlenzen omgaat. Zo zijn er tips als gebruik kraanwater en speeksel of gedistilleerd water. Allemaal is het belangrijk dat u dit niet gebruikt. Lenzenvloeistof zorgt voor de reiniging en in kraanwater en speeksel zitten altijd bacteriën. Deze bacteriën kunnen zorgen voor een infectie.

Daarom is het van belang dat u altijd uw lenzen uitdoet en dat u direct uw ogen wast. Hou je lenzen ‘s nachts niet in want ook dit verzorgd irritatie. En zorg ervoor dat u altijd na afloop naar de specialist gaat en lenzenvloeistof koopt.

Direct lenzenvloeistof bestellen kijk hieronder naar de totale collectie.