Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Lockpath en Digital Shadows bundelen krachten voor effectiever digital risk management

by marcommit on juni 8, 2018

Amsterdam, 8 juni 2018 – Digital Shadows, expert op het gebied van digital risk management, en Lockpath, leverancier van geïntegreerde risk management-oplossingen, gaan een samenwerking aan om bedrijven nog beter te helpen met het monitoren, managen en beperken van digitale risico’s. Om dit te realiseren, starten de kersverse partners met de integratie van het Keylight Platform van Lockpath en de dienst SearchLight™ van Digital Shadows.

Productintegratie
SearchLight combineert schaalbare data analytics met menselijke analisten om cyberdreigingen, datalekken en reputatierisico’s te monitoren en te managen. Daarnaast biedt Keylight een integraal overzicht van alle risico’s door interne gegevens aan te vullen met informatie die afkomstig is van evaluaties, audits, gezaghebbende bronnen en externe systemen. Dankzij de samenwerking worden al deze inzichten nu gecorreleerd en geïntegreerd aangeboden in Keylight en gedeeld met de betrokkenen. Hierdoor zijn organisaties beter in staat onderbouwde beslissingen te nemen op het gebied van security, compliance en risk management. De geïntegreerde mogelijkheden zullen in het derde kwartaal van 2018 in LockPath beschikbaar zijn.

Chris Caldwell, CEO en oprichter van Lockpath: “Digital Shadows is een vooraanstaande partij als het gaat om digital risk management. We zijn verheugd dat we ons platform gaan integreren met SearchLight om organisaties nog relevantere inzichten te bieden. Daarnaast biedt de wereldwijde aanwezigheid van Digital Shadows ons de kans om met onze business de Europese markt te betreden.”

“We zijn erg enthousiast over dit partnership”, aldus Alex Seton, Senior Vice President Business and Corporate Development bij Digital Shadows. “Allebei richten we ons op het beschermen van organisaties tegen de risico’s op het open, deep en dark web. Zodra bedrijven een beter beeld hebben van deze digitale risico’s, kunnen zij van start gaan met het managen van de gevaren voor hun bedrijfsvoering, merk en reputatie.”