Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Makelaar Nijkerk

by gerardkempers on juni 14, 2019

Domicilie makelaars

Bij het verkopen, kopen, verhuren of huren van een woning, appartement of een bedrijfspand komt veel kijken. Allereerst moet je helder hebben op welke aspecten je moet letten in het hele proces van koop of verkoop, verhuur of huur. Als je in de regio van Nijkerk een huis of misschien wel een bedrijfspand wilt kopen dan bent u op het goede adres. Wij zijn de makelaar Nijkerk met jarenlange ervaring en we vinden een heldere communicatie erg belangrijk in het proces. Door onze persoonlijke aanpak hebben we altijd goed werk kunnen leveren.

 

We gaan naast u staan en denken graag met u mee. Dat wordt al kenbaar in het eerste gesprek. We komen vrijblijvend bij u thuis langs waarin de wensen en behoeften centraal gesteld worden. Aan de hand daarvan gaat de makelaar Nijkerk aan de slag met de werkwijze. Hij licht deze toe en geeft verdere uitleg waar dat nodig is. Ook geeft onze makelaar ter plekke een gratis waardebepaling van uw woning of appartement, want uiteraard hebben we een realistische vraagprijs nodig voor het verdere proces.

 

Na het vrijblijvende gesprek volgt er een belangrijke stap. Namelijk het op de markt brengen van uw woning of appartement. Doordat de makelaars jarenlange ervaring hebben weten we precies hoe we op de juiste manier uw woning onder de aandacht moeten brengen. Tijdens het verdere proces van de koop of verkoop is er altijd veel contact tussen jou en de makelaar. U wordt op de hoogte gesteld van potentiële kopers en de verdere voortgang van de verkoop op zich.

 

Een tweede stap is het regelen van verschillende bezichtigingen. Dit doet de makelaar. Als er grote belangstelling is voor uw woning of appartement organiseren wij bepaalde open dagen voor uw woning. Zodra wij een realistisch bod ontvangen gaan we dit gezamenlijk bespreken. Wij adviseren u bij eventuele vervolgstappen. De makelaar kan waar nodig onderhandelen over de prijs en de voorwaarde van de koop of verkoop.

 

Het laatste is de uiteindelijke afhandeling en de verkoop of koop. Wanneer beide partijen akkoord zijn gegaan met het bod dat uitgebracht is, vindt nadat alles gecheckt is door de makelaar Nijkerk de verkoop plaats. De makelaar houd contact met de notaris en kijkt alle aktes na. We staan naast je, en kijken met je mee. Ook met de definitieve overdracht.