Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Marianne van Barneveld nieuw bestuurslid PR World Alliance

by marcommit on mei 9, 2018

Baarn, 9 mei 2018 – Marianne van Barneveld, oprichter en directeur van PR- en contentmarketingbureau Marcommit, treedt toe tot het bestuur van de PR World Alliance (PRWA). Dit is een internationaal netwerk van gekwalificeerde PR-bureaus met diverse specialisaties, zoals crisiscommunicatie, PR rondom procesvoering en fusies & overnames. De leden werken nauw samen voor diverse opdrachtgevers en ontwikkelen gezamenlijk het PR-vak door kennis, vaardigheden en inzichten te delen. Marianne gaat in haar nieuwe rol een strategische bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het netwerk en de onderlinge kennisuitwisseling. De eerste activiteit waar zij haar tanden in gaat zetten is het opzetten van een uitwisselingsprogramma voor medewerkers tussen de aangesloten PR-bureaus.

PRWA General Assembly
Als nieuw bestuurslid organiseert Marianne van Barneveld in 2018 ook de jaarlijkse bijeenkomst: de PRWA General Assembly. Op 14 en 15 mei komen de eigenaren van alle PR-bureaus samen in Amsterdam voor een tweedaagse conferentie. Marcommit ontvangt dan onder andere PR-bureaus uit Frankrijk, Italië, Zweden, Polen, Duitsland, Turkije, Kroatië en de VS om kennis uit te wisselen en om persoonlijke relaties te verstevigen.

Marcommit is sinds 2016 lid van de PRWA en is onder andere toegelaten vanwege haar uitgebreide social media-expertise. Leden kunnen voor specifieke PR-vraagstukken altijd een beroep doen op de collectieve en specifieke kennis van de aangesloten partners. Voor klanten betekent dit dat zij altijd toegang hebben tot specialistische kennis voor ieder communicatievraagstuk.

Marianne van Barneveld over haar nieuwe rol: “Er zijn twee redenen waarom ik 18 jaar geleden Marcommit heb opgericht. Allereerst om een omgeving te bieden waar je als PR-professional kunt leren en plezier kunt hebben, maar ook om klanten de beste resultaten te geven. Door deze bestuursfunctie kan ik daar nog een extra dimensie aan geven. De PRWA-partners kennen een enorme diversiteit in communicatiekennis en doelgroepen. Ik ga mij de komende tijd hard maken om de toegang tot die kennis voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers te verbeteren.”

Catherine Kablé, bestuursvoorzitter van de PRWA: “Ik ben blij Marianne te verwelkomen in ons bestuur. Haar jarenlange ervaring en kennis gecombineerd met haar tomeloze enthousiasme voor het vak maken haar de ideale kandidaat. Als gastvrouw van de PRWA General Assembly zie je ook direct dat zij de leden van het netwerk samen wil brengen en dat ze waarde hecht aan de persoonlijke relaties en kennisoverdracht. Kortom: met Marianne aan boord kunnen we nog beter samenwerken voor onze opdrachtgevers en medewerkers.”