Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Marokkaanse Arganolie: hét wondermiddel voor stralend haar en een mooie huid!

by Arganolie on november 30, 2014

In Marokko wordt al eeuwenlang de kostbare olie uit de vruchten van de Arganboom gewonnen. Arganolie wordt voor diverse cosmetische en culinaire doeleinden gebruikt. Zoals ter voorkoming van rimpels, behandeling van acne en eczeem, haarverzorging, zonnebrand, gewrichtspijn en om andere aandoeningen te genezen. Maar ook als ingrediënt van uiteenlopende gerechten. Een lekkere verrassing voor echte culinaire liefhebbers.

Arganolie is voornamelijk beroemd als een huidverzorgende product, vooral bij het vrouwelijke geslacht. De hoge concentratie van vitamine E in arganolie maakt het een zeer speciale en behulpzame olie voor de verzorging van je huid. Arganolie kan bij diverse huidaandoeningen gebruikt worden. Allerlei verwondingen, brandwonden, eczeem, acné, huidvlekken kunnen worden tegen gegaan door arganolie te gebruiken. De huid wordt gladder en mooier. Dit is echter maar één van de vele voordelen van arganolie.

Belangrijkste vetzuren die arganolie bevatten:

Linolzuur: 35%
Oliezuur: 46%
Palmitinezuur: 16%
Stearinezuur: 2.0%
Overige: 1%

Let op! Als je Arganolie koopt, check dan altijd even of het ook echt puur is. Let er in ieder geval op dat het EcoCert gecertificeerd is. Daarmee ben je in ieder geval verzekerd van kwaliteit arganolie waar geen schadelijke stoffen in zitten. Net als bij wijn, olijfolie of andere natuurproducten verschilt de kwaliteit enorm. Wil je zeker zijn van goede kwaliteit arganolie? Dan kun je het beste terecht bij www.marokkaansearganolie.nl