Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Meivakatie naar de dierentuin

by admin on april 30, 2015

Meivakantie 2015, dagje dierentuin

De Meivakantie komt eraan en het beloofd heerlijk weer te worden! Het gaat een perfecte vakantie worden om een dagje dierentuin in te plannen. En je bent natuurlijk gek als je te veel zou betalen. Bekijk daarom eens de kortingen op onze website. Er staan kortingen op van verschillende dierentuinen. Wat dacht je van Artis? Of van de Apenheul? Het Dolfinarium heeft ook een aantal leuke kortingen lopen op dit moment.

Meivakantie 2015

Vaak beslissen we op het laats om naar de dierentuin te gaan. Dit is geen probleem want de meeste kortingen krijg je direct in je mailbox zodat je dezelfde dag nog naar de dierentuin  kunt gaan.  Lees altijd even goed de voorwaarden zodat je zeker weet dat ze niet per post thuis gestuurd worden. Het zou zonde zijn als je vandaag wilt gaan en op deze manier de korting niet direct kan gebruiken.

Veel dierentuinen organiseren wat leuke activiteiten in de Meivakantie. Dit maakt het extra leuk om te gaan! De kinderen zullen er van genieten en u zelf ook. Wat dacht u van een heerlijk kopje koffie terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn in de speeltuin? U kunt lekker vanuit uw luie stoel genieten van hun plezier!