Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Mijn ervaring met Pretecho&zo

by sannevermeulen on maart 30, 2016

Vorig jaar was ik zwanger van mijn eerste kindje, alles verliep erg vlotjes. Zowel het zwanger worden als de zwangerschap ging vanzelf. Toch wilde ik zo snel mogelijk weten of er wel echt een kindje in mijn buik groeide. Ik had al meerdere positieve testen gedaan, maar om nu tot de 8 weken te moeten wachten voordat ik een echo had vond ik erg lang. Ik ben toen op zoek gegaan naar de mogelijkheden om eerder al een echo te kunnen laten uitvoeren en dat kon! Bij mij in de omgeving bij Pretecho&zo kun je gewoon terecht voor een vroege echo. Ik wil graag mijn ervaring delen zodat jullie er wellicht ook iets aan hebben.

 

Vroege echo

Zoals net gezegd vond ik het erg lastig om te wachten tot ik bij 8 weken een eerste echo mocht laten doen. Ik had bij 4 weken al een positieve test in handen, voor mij kon die echo niet vroeg genoeg komen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar mogelijkheden om alvast eerder een echo te laten uitvoeren. Ik kwam al snel bij Pretecho&zo in omgeving Roosendaal terecht. Aan de telefoon werd ik meteen goed geholpen door een vriendelijke dame die met mij een afspraak inplande aan de hand van mijn laatste cyclus had ze berekend hoe ver ik ongeveer zou zijn. Aangekomen op de afspraak kwamen we binnen in een leuke, kleurrijke praktijk. Na even wachten werden we al snel geroepen en konden we zien wat er eigenlijk aan het groeien was. Helaas was er nog geen hartactiviteit, toch iets te vroeg dus, maar we konden kosteloos een keer terugkomen om het overnieuw te doen. Toen was er duidelijk een hartje wat klopte, ongelofelijk! Wat een vreemd gevoel was dat. Het beeld was ontzettend helder en duidelijk, natuurlijk nog geen baby of iets wat daar maar op lijkt te zien, maar het hartje was heel duidelijk zichtbaar.

 

Geslachtsbepaling

We waren beide zo enthousiast over de service van Pretecho&zo dat we ook hier naartoe zijn gegaan voor een geslachtsbepalende echo. Zo nieuwsgierig als we zijn konden we ook hier niet mee wachten tot de 20 weken echo. Bij dit bureau konden we terecht voor een geslachtsbepalende echo vanaf 13 weken, voor de zekerheid wilde we pas bij 14 weken gaan omdat we dan zeker wisten dat het zichtbaar moest zijn.

Weer werden we hartelijk onthaalt en snel naar binnen geroepen. Al snel was duidelijk te zien dat wij een zoontje kregen. Het beeld is echt veel duidelijker dan het beeld van de echo’s die wij in het ziekenhuis kregen.

 

3D echo

Omdat  we ondertussen vaste klanten waren konden we het ook niet laten om een 3d echo te doen. Ongelofelijk hoeveel je kunt zien op deze echo. Het was voor ons een vreemde gewaarwording dat je gewoon precies ziet hoe je kindje er op dat moment uit ziet. Ons zoontje had in eens een gezichtje. We zijn ook bij deze echo goed geholpen, er werd veel toegelicht en de dame die ons hielp deed er alles aan om mooie foto’s te kunnen maken. Deze hebben we uiteraard mee naar huis gekregen.


Ik kan echt iedereen aanraden om naar dit pretecho bureau te gaan indien ze in de omgeving van Roosendaal wonen. Wij zijn alledrie de keren erg kundig en vrolijk geholpen. De sfeer was erg ontspannen en de apparatuur waar ze mee werken is echt op en top!