Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Minder lack of zelfvertrouwen met plastische chirurgie

by ARTICULUS.nl on augustus 8, 2017

Aan de ene kant wordt gezegd dat je jezelf moet zijn en dat je je niets van je omgeving aan moet trekken en daar is niets op tegen. Maar aan de andere kant proberen mensen zo positief mogelijk op andere mensen over te komen, zodat die andere mensen hem of haar gaan zien zoals hij of zij graag gezien wil worden. Zo schikken mensen zich naar bepaalde maatschappelijk gedragen eigenschappen.

Een van die maatschappelijk gedragen eigenschappen is dat je er goed uit moet zien. Daarin is het belangrijk dat je aan de verwachting van het op dat moment heersende beeld voldoet. Zo wordt in deze tijd van vrouwen verwacht dat ze er jong en mooi uit zien. Deze verwachting van vrouwen is door de jaren heen erg veranderd en zal over een poosje nog wel weer veranderen. De realiteit vandaag is dat de verwachting is dat vrouwen er jong en mooi uit zien.

Het is dus erg belangrijk voor een vrouw om er goed uit te zien omdat je dan meer kans hebt op het krijgen van bepaalde posities. Zo hebben jonge en aantrekkelijke vrouwen bijvoorbeeld meer kans op nieuwslezeres te worden, maar hebben zo ook meer kans op andere functies. Er gaan wel geluiden op dat het uiterlijk van vrouwen er niet toe doet, maar in de praktijk doet het uiterlijk er wel degelijk toe en geeft in sommige gevallen zelf de doorslag.

Daarom is het vandaag belangrijk om er jong en aantrekkelijk uit te zien. Dat is voor veel vrouwen dan ook de reden waarom ze aan plastische chirurgie doen. Het percentage van vrouwen die dit doen is uiteindelijk niet zoveel, maar het percentage groei wel jaarlijks. Ook de ooglidcorrectie prijs en de borstvergroting kosten worden steeds beter. Ook gaan veel meer operaties goed dan dertig jaar geleden.