Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Mis je het Belgische eten in Spanje?

by Glenn Van der Vloet on april 13, 2018

Bij Woww! kun je het hele jaar door genieten van een stukje België in Spanje

Belgische bieren in JaveaWanneer je op vakantie gaat, eet je vaak anders. Sommige mensen vinden het heerlijk om nieuwe gerechten uit te proberen en anderen missen juist de traditionele Belgische gerechten. Hoe dan ook, je mag Jávea niet verlaten zonder van het heerlijke Belgische eten en van die speciale bieren van het vriendelijk geprijsde restaurant Woww! te hebben geproefd.

Direct gelegen aan het strand, is dit de perfecte locatie voor een heerlijk hapje en drankje tijdens jouw verblijf in Jávea. Door het heerlijke klimaat zijn er hier het hele jaar door toeristen te vinden en door de grote selectie Belgische bieren en authentieke Belgische gerechten kunnen de gasten in dit geweldige en vriendelijke restaurant van een echte Belgische eetervaring genieten.

Heb je even genoeg van die tapas en visgerechten?

Bij Woww! kun je zomaar even binnenlopen voor een hapje eten of een lekker drankje, maar ik zou – vooral in het weekend – wel even van tevoren reserveren want dan zijn er meer mensen, die hier van het lekkere eten willen genieten. Op de menukaart staan niet alleen maar Belgische gerechten zoals Vlaamse runderstoofpot (een variatie op de bekende Franse boeuf bourguignon, maar dan is de rode wijn vervangen door donker bier), Luikse gehaktbal (gekruide gehaktbal, met een dikke saus die is gemaakte met Luikse siroop, sjalotten en salie), garnaalkroketten, Belgische wafels, maar ook echte Belgische bieren.

Op de uitgebreide bierkaart, die wel twintig verschillende soorten bier bevat, staan heel wat lekkere bieren om eens uit te proberen. Sommige mensen zeggen weleens dat je een pilsje kunt vergelijken met witte wijn en bier met rode wijn. Dus al je ervoor kiest om een gekruid gerecht te eten, kies dan eens voor een lichtere bier, die de smaak een extra smaaksensatie zal geven. Als je besluit om een wafel of een ander zoet gerecht te bestellen, kies dan eens voor een tarwebier, want dat is op smaak gebracht met fruit en is dus een uitstekende combinatie met zoete desserts of gebak. Het vriendelijke personeel van dit restaurant kan je hierover meer vertellen.

Een klein stukje België aan de Costa

De beroemde Belgische bieren worden in dit restaurant ook in veel sauzen en andere bereidingen gebruikt. De traditioneel bereide gerechten en de zelfgemaakte mayonaise zijn legendarisch onder de vaste bezoekers, die op zoek zijn naar een klassieke snack. De desserts van Woww! bevatten de wereldberoemde Belgische chocolade en natuurlijk vind je hier ook de onvervalste Belgische wafel! Dus ben je op zoek naar een lekkere sfeer, heerlijk eten en zeer betaalbare prijzen, ga dan eens naar Woww!, dat kleine stukje België aan de Costa, waar de koffie overigens ook geweldig smaakt!

Wil je meer weten over de Belgische keuken aan de Costa Blanca, neem dan zeker een kijkje op de website van Woww! via www.woww.es of via Facebook op FB.me/wowwjavea