Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Monteurs met Crawford overheaddeur onderdelen

by ARTICULUS.nl on augustus 9, 2018

Wanneer uw Crawford overheaddeur kapot is wilt u dat de monteur die op locatie komt de juiste Crawford overheaddeur onderdelen bij zich heeft om de deur te repareren. U bent bij ROMASS aan het juiste adres wanneer u opzoek bent naar monteurs die uw overheaddeur kunnen maken. ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types overheaddeuren, garagedeuren rolluiken en toegangshekken. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar om een storing aan te melden. We komen zo snel mogelijk naar u toe om de overheaddeur te maken.

Crawford overheaddeur onderdelen

Crawford is een van de bekendste merken voor overheaddeuren. Ze worden in alle maten, kleuren en modellen gemaakt. Wanneer een onderdeel van de overheaddeur kapot is, adviseren we om altijd hetzelfde onderdeel van Crawford terug te plaatsen. Dit om de voordelen van een Crawford overheaddeur te behouden. De monteurs van ROMASS beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserve onderdelen van alle merken eitypes deuren. Of het nu gaat om een loopwiel, staalkabel, scharnier of onderloopbeveiliging. Ze beschikken ook over een ruime voorraad van reserve onderdelen van onderdelen van Crawford. Ze kunnen op locatie veel problemen oplossen door de juiste kennis en onderdelen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben wordt deze direct besteld. Zodra we het onderdeel binnen hebben, komt er een monteur naar u toe om het onderdeel te monteren en de deur af te stellen.

Veel voorkomende problemen met een Crawford overheaddeur

Problemen met een overheaddeur kunnen ontstaan door slecht onderhoud of door een ongeluk. De monteurs van ROMASS zijn professioneel opgeleid om alle problemen met een overheaddeur te kunnen oplossen. Daarnaast worden ze elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen en technieken deuren. Onderdelen kunnen door intensief gebruik gaan slijten waardoor er problemen ontstaan. Veel voorkomende problemen met een overheaddeur zijn:

  • Moter is kapot
  • Kabel kapot
  • Defecte looprol
  • Overheaddeur opent na het sluiten
  • Tandriem is defect
  • Veer van de deur is gebroken
  • Handzender werkt niet meer

In welke regio is ROMASS actief?

De monteurs van ROMASS zijn gepositioneerd in heel Nederland waardoor we altijd een monteur bij u in de buurt hebben. Of u nu een monteur wilt inschakelen in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Roermond, Utrecht, Eindhoven of Vlissingen. Voor ons is dit geen probleem. Alle monteurs beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van Crawford overheaddeur onderdelen. Via de website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een monteur in te schakelen voor een reparatie. Wij nemen contact met u op om een afspraak te plannen voor de overheaddeur reparatie. Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestigingsmail met de datum en afspraaknummer.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.