Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Naar de sauna

by Marloes83 on november 22, 2017

De sauna blijft maar aan populariteit winnen. Vandaag de dag kun je eigenlijk overal in Nederland wel een sauna bezoeken en genieten van de zeer ontspannende werking die dat voor je heeft. Steeds meer mensen maken er dan ook gebruik van. Toch zijn er nog steeds mensen waarvoor de drempel van een sauna te hoog is omdat ze zich liever niet bloot geven. Letterlijk dan. Bij Thermen Bussloo hebben ze daar echter iets op gevonden: de badkledingdagen.

Sauna: gezond voor lichaam en geest

Uit talloze onderzoeken is inmiddels gebleken dat een sauna ontzettend gezond is voor zowel je lichaam als je geest. Zo maakt je lichaam door de sauna meer witte bloedcellen aan, waardoor je afweersysteem beter wordt. Verder wordt de sauna vaak getipt als pijnbestrijding of als hulp voor mensen die last hebben van hun luchtwegen door een aandoening of een virus. En alsof dat nog niet genoeg is, is de sauna ook nog eens heel gezond voor je huid en de doorbloeding van je lichaam. Het is dus gezond voor hart- en bloedvaten. Tot slot werkt een saunabezoek ook erg ontspannend waardoor het goed is voor de geest.

Badkledingdag sauna

Heb jij altijd al eens naar de sauna willen gaan, maar doe je dat liever in badkleding? Thermen Bussloo heeft daarvoor de oplossing bedacht: badkledingdag sauna. Ieder jaar zijn er meerdere dagen beschikbaar waarop je in je badkleding de sauna in mag. Deze badkledingdagen zijn iedere tweede én laatste dinsdag van de maand. Tijdens deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Dat is tijdens de overige dagen van de maand overigens niet het geval. Op die dagen is badkleding juist verboden. Wanneer je jezelf trouwens in de restaurants, rustruimtes of lounges van het verblijf begeeft, is het verplicht om een badjas over je badkleding aan te doen. Deze kun je zelf meenemen of ter plekke huren.