Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Nieuw glasvezeltype op de markt!

by gerardkempers on juli 14, 2017

 

Er is nog maar net een nieuw glasvezeltype op de markt. Bij veel leveranciers wordt dit glasvezeltype nog niet eens verkocht. InfraTEL is altijd in voor nieuwe ontwikkelingen en levert dus ook al het nieuwe glasvezeltype: OM5. Wanneer u OM5 wilt bestellen is het daarom wel belangrijk om eerst even te bellen, in verband met de levertijd. Dit kan namelijk even duren. Nu snel verder naar wat OM5 precies is. OM5 zorgt voor een razendsnelle internetverbinding en dat is tegenwoordig een steeds belangrijkere factor.

 

OM5 maakt snellere data en een snellere internetverbinding mogelijk doordat er meerdere lichtkleuren over één vezel kunnen worden gestuurd. Dit heet: Wavelength Multiplexing. Misschien heeft u daar weleens eerder van gehoord. Dat kan heel goed zo zijn, omdat Wavelength Multiplexing al bestaat over single mode. OM5 is eigenlijk het zelfde alleen dat over multi mode. De voorkeur van de LAN-omgevingen gaat uit naar OM5, Wavelength Multiplexing over multi mode. Dit in verband met de lagere kosten en nog vele andere redenen.

 

De voordelen van OM5

  • Hogere transmissiesnelheid en hoger bereik door de SWDM technologie;
  • Normaal gesproken zijn er 8 vezels nodig om een hoge overdrachtssnelheid te behalen. Bij OM5 kunnen overdrachtssnelheden van wel 100 Gbit/s gehaald worden, waar maar 2 vezels voor nodig zijn;
  • OM5 is compatibel met OM2, OM3 en OM4;
  • U bezuinigt op installatiekosten en minder schijfruimte. Dat komt doordat er minder vezels nodig zijn;
  • Groot transmissiebereik;logo
  • Uitstekende kwaliteit en prestaties.

 

OM5 bij InfraTEL

InfraTEL groeit mee met de markt. U zult dus alleen kwaliteit ontvangen en daarmee het beste van het beste. Bij InfraTEL begrijpen zij dat u graag wat meer informatie wilt over de producten die u koopt, daarom staat InfraTEL altijd open voor vragen. Bij InfraTEL kunt u terecht voor alle data- en telecominfrastructuur. Voor meer informatie of advies op maat kunt u altijd contact opnemen.