Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Ondernemend Reek introduceert website

by SEO Advies MKB on december 2, 2013

Ondernemend Reek, een platform voor ondernemers in en uit Reek, heeft haar website geïntroduceerd. De website biedt informatie over het platform en over Reekse ondernemers.

Platform voor ondernemers in en uit Reek

Reek telt ruim 100 geregistreerde ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), zelfstandigen zonder personeel (ZZP), freelancers en starters. Voor deze ondernemers biedt Ondernemend Reek een platform om contacten te leggen, ervaring en kennis uit te wisselen, onderling zaken te doen en samen te werken.

Website Ondernemend Reek

Ter ondersteuning van het platform heeft Ondernemend Reek een website geïntroduceerd. Deze website bevat informatie over het platform, een overzicht van alle Reekse ondernemers en een agenda met activiteiten en bijeenkomsten. Ondernemers wordt de mogelijkheid geboden zich aan te melden voor een bedrijfspagina. Naast bedrijfsinformatie zijn op deze pagina links opgenomen naar de website en social media kanalen van de ondernemer.

Geoptimaliseerde bedrijfspagina’s

De bedrijfspagina’s worden geoptimaliseerd door SEO Advies MKB .  Door de optimalisatie worden de Reekse ondernemers met hun bedrijfspagina beter gevonden op internet, krijgen zij meer bezoekers en genereren zij meer leads. Op deze manier wil Ondernemend Reek een steentje bijdragen aan de bekendheid en promotie van haar ondernemers.

Over Ondernemend Reek

Ondernemend Reek is een platform voor ondernemers in en uit Reek uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), zelfstandigen zonder personeel (ZZP), freelancers en starters. Kijk voor meer informatie op de website van Ondernemend Reek.

Over SEO Advies MKB

SEO Advies MKB ondersteunt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandigen zonder personeel (ZZP) bij het optimaliseren van hun website voor zoekmachines. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) worden websites beter op internet gevonden, krijgen zij meer bezoekers en genereren zij meer leads. De ondersteuning voor ondernemers uit het MKB en ZZP bestaat uit advies, implementatie, onderhoud, trainingen en cursussen over zoekmachine optimalisatie. Kijk voor meer informatie op de website van SEO Advies MKB.