Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Onderwijs accountant met kennis en ervaring

by gerardkempers on oktober 31, 2019

 

De financiën van een onderwijsinstelling kunnen kunnen soms complex zijn en regelmatig veranderen. Daarnaast is het ook wettelijk verplicht om de jaarrekening te laten controleren. Het is daarom zaak om een specialist in te schakelen met de nodige kennis en ervaring. Specialisten op het gebied van de financiën van een onderwijsinstelling zijn onderwijs accountants. Een onderwijs accountant kan veel verschillende werkzaamheden verrichten voor de onderwijsinstelling. Dit zijn de volgende werkzaamheden:

  • Controleren van de bekostigingsgegevens
  • De projectsubsidies verantwoorden
  • Opstellen en het controleren van de jaarrekening

 

Astrium accountants beschikt over de kennis en ervaring om deze werkzaamheden te verrichten. Bij Astrium accountants zetten ze nog een stapje extra door in te spelen op de vraagstukken van de onderwijsinstelling. Bij astrium accountants kijken ze dus niet alleen naar de cijfers maar ook hoe deze cijfers tot stand zijn gekomen en welke maatregelen er getroffen kunnen worden. Kortom voor advies over bepaalde zaken kunt u ook terecht bij Astrium accountants.

 

Onderwijs accountant met veel ervaring

Astrium accountants heeft veel ervaring op het gebied van controleopdrachten voor het onderwijs. Dit komt doordat Astrium accountants al veel verschillende en uiteenlopende opdrachten voor zowel het primair- en voortgezet onderwijs heeft uitgevoerd. Topkwaliteit leveren en jezelf overtreffen staat centraal. Bij Astrium accountants hebben ze specialisten rondlopen namelijk onderwijs accountants maar ook overheids accountants. Verder richt Astrium accountant zich ook op het MKB.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over wat een onderwijs accountant voor de onderwijsinstelling kan betekenen kunt u naar de site van Astrium accountants gaan. Verder kunt u vrijblijvend contact met Astrium accountants opnemen de contactgegevens zijn ook op de site te vinden. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Als u een offerte aanvraagt probeert Astrium accountants u zo goed mogelijk in uw behoefte te voorzien en wordt de offerte op maat gemaakt.