Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Onderwijsadvies voor elke onderwijsinstelling

by gerardkempers on februari 22, 2018

Een onderwijsinstelling, of hoe wij het noemen, school is het de belangrijkste zaak dat leerlingen of studenten worden opgeleid om later aan het werk te gaan. Het is dan van  groot belang dat de docenten genoeg kennis hebben om dit ook te kunnen doen. Naast het goede onderwijs is het belangrijk dat andere zaken ook goed geregeld zijn. De papieren moeten kloppen en alle financiële zaken moet ook goed geregeld zijn. Dit hoeven scholen in principe niet alleen te doen. Daar zijn bepaalde accountants voor. Zij kunnen gevraagd, maar ook zeker ongevraagd onderwijsadvies geven aan deze onderwijsinstellingen. Zo kunnen scholen onbezorgd aan het werk blijven gaan.

Controle & adviezen

Bij een controle van een accountant worden de volgende zaken goed bekeken, het gaat natuurlijk niet alleen om het financiële plaatje. Ook andere zaken worden bekeken die voor het management van belang zijn. En zij geven daar graag onderwijsadvies over

Toezicht is zo’n onderdeel. Er moet goed gekeken worden naar de manier waarop toezicht gehouden, komt dit overeen met waar de onderwijsinstelling voor staat?

Ook de sturing van de organisatie is belangrijk. Welke richting wil je op? Komt dat overeen met hoe er les gegeven wordt? Of is er geen duidelijk plan, door er een accountant ernaar te laten kijken kunnen zij jouw dit onderwijsadvies geven, dit is geheel vrijblijvend en bepaald je als bestuur zelf wat je ermee doet.

Advies opvolgen

Als het onderwijsadvies van deze accountant worden opgevolgd, dan zal de structuur in het management verbeteren. Ook zal de interne beheersing verbeterd worden, dit zorgt uiteindelijk voor een goede strategie met als doel dat de organisatie of onderwijsinstelling gaat groeien.

Informatie

Mocht je nu meer informatie willen over zaken die je zou willen weten als het gaat om bijvoorbeeld de controle, welke adviezen er gegeven worden en wat de gevolgen kunnen zijn? Neem dan eens een kijkje op het internet voor meer informatie over het onderwijsadvies en schakel één van deze accountants in.