Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Online lenzen bestellen – Lensoptiek

by gerardkempers on september 30, 2015

Online lenzen bestellen

Het is erg gemakkelijk om online lenzen te bestellen en het wordt snel bij u thuisbezorgd. Als u de sterkte weet die u nodig heeft, kunt u de lenzen heel makkelijk online bestellen. Deze lenzen zijn meestal goedkoper dan de lenzen bij een opticien. Ook lenzenvloeistof en andere handige dingen voor uw lenzen zijn vaak veel duurder. Dit komt opdat Lensoptiek alles veel groter in kan kopen en minder kosten heeft een normale optiek. Bij deze kosten moet u denken aan marketing kosten en een duurder pand. Bij Lensoptiek staat service hoog op het lijstje, dit betekent dat wij u altijd dezelfde zorg verlenen al bij een originele opticien. U kunt altijd bij ons terecht voor al uw vragen. Bij ons kan u dit doen via mail, deze mail wordt altijd zo snel mogelijk beantwoord. Daarmee geeft Lensoptiek u het comfort van het online lenzen bestellen en de service van een uitstekende opticien.

Hoe werkt Online Lenzen bestellen?

U weet welke lenzen nodig zijn omdat u eerder geweest bent bij een opticien. De sterke van de lenzen staat altijd beschreven in het “recept” die u bij uw eerste bezoek aan een oogspecialist heeft gekregen. U kiest op onze website de juiste soort lenzen: Half jaar, maand, week of dag. Om een goed keuze te maken zijn op onze website een aantal filmpjes te vinden die de keuze moeten vergemakkelijken.  Daardoor is lenzen bestellen bij Lensoptiek.nl heel makkelijk. De kwaliteit van de lenzen is hetzelfde of soms hoger alleen de prijs is veel interessanter omdat de prijzen veel lager liggen. Doordat wij heel goedkoop inkopen krijgt u veel meer korting. De korting wordt naar u doorberekend waardoor u nooit teveel betaald zult betalen. Bij een bestelling duurder dan  € 75,-  worden de online lenzen helemaal gratis bezorgd. Daar bovenop komt dat uw bestelling al binnen 2 tot 5 werkdagen bij u thuis wordt bezorgd. U heeft dan ook veel gemak door te bestellen bij Lensoptiek.

Lenzen accessoires

Naast de lenzenvloeistof en lenzen kunt u ook bij ons terecht voor accessoires zoals lenzenhouders en ander hulpmiddelen waarmee de lenzen in de ogen gebracht kunnen worden. Dit zijn zuigertjes waar op de lenzen kunnen worden gezet, hierdoor kunt u de lenzen gemakkelijk en schoon in uw ogen aanbrengen. Ook zijn er leuke lenzenhouders in de vorm van dieren, bijvoorbeeld een olifant, of een kikker.

Bent u nieuwsgierig geworden om uw lenzen online te bestellen. Klik direct door naar de collectie!