Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Op stap met een makelaar in Ede

by gerardkempers on september 9, 2019

Ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe koopwoning? Veel mensen zijn in deze tijd op zoek naar een nieuwe koopwoning. Dit omdat de waarde van hun huis flink is gestegen en ze het voor veel meer kunnen verkopen dan dat ze het gekocht hebben. Hierdoor kun je vaak meer geld vrijmaken voor het kopen van een nieuw huis, appartement of een villa. Door het bedrag aan overwaarde in het kopen van je nieuwe huis te stoppen betaal je vaak minder voor je hypotheek per maand, waardoor je misschien zelfs wel geld overhoudt.

Op zoek naar een koophuis

In Ede staan op dit moment een aantal huizen te koop in verschillende categorieën. Zo zijn er woningen voor starters, maar ook voor gezinnen en voor de welgestelde mensen onder ons. Een makelaar in Ede kan je vaak veel meer vertellen over de woningen, maar ook over de buurt waar ze zich in bevinden en over andere belangrijke zaken. Hij kan alvast laten zien hoe het huis eruitziet als je dit anders in zou richten. Tegenwoordig beschikken ze over 3D animaties waardoor je de transformatie zo voor je ziet. Verder kan de makelaar je zelfs helpen met het zoeken naar verbouwingsmogelijkheden. Zo weet je van tevoren dat je zeer goed ingelicht bent voordat je een bepaalde keuze maakt.

Een huurhuis bezichtigen

Ook is het mogelijk om niet alleen koophuizen maar ook huurhuizen te bezichtigen. Want ook hier zijn er een aantal huizen beschikbaar van. Hierdoor ben je niet verplicht gelijk 10% van het aankoopbedrag van het pand te betalen, maar zorg je per maand voor het overmaken van het huurbedrag. Wel is het vaak zo geregeld dat de eerste maand vooruit betaald moet worden, dit wordt vaak gezien als borg. Aan het einde van je contractperiode, of bij tussentijdse opzegging kun je het bedrag in zijn geheel terug krijgen, mits er geen schade wordt aangetroffen die door jou is veroorzaakt. De makelaar uit Ede kan je veel meer vertellen over de geschiedenis van het pand, zoals bouwjaar, onderhoudt wat er geweest is, en welke veranderingen nog doorgevoerd gaan worden.