Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Open Dag met meditatie, klankschalen en meer

by martijn de kreek on maart 26, 2018

Proef gratis van meditatie, klankschalen, ademwerk en meer. Op 7 april is er een Open Dag bij Home of Intuition (Hoi) in het buitengebied van Deventer. Hoi is een centrum voor persoonlijke groei en meditatie en biedt verschillende mogelijkheden om zonder stress en vanuit innerlijke kracht te leven.

Tijdens de Open Dag kunnen mensen kijken en proeven van het inspirerende programma dat Hoi te bieden heeft. Zo zijn er meditatie-workhops voor beginners en gevorderden en kan met ervaren hoe ontspannend een klankbad met Tibetaans klankschalen is. Ook is er een workshop Energy Balance met Martijn de Kreek en een workshop Ademkracht met Gerri Hansman van adempauze Studio. Tussen de workshops door is er gelegenheid om vragen te stellen en inspiratie op te doen.

Hoi zet zich in om mensen te verbinden, met elkaar en met zichzelf. Tijdens deze open dag kan  je proeven van een select aanbod om ‘in het hier-en-nu.’ te leven en te genieten.

meditatie kussentjes en klankschalen in de studio van Hoi

Open dag met meditatie, klankschalen en meer.

De open dag begint om 11.30 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met een vuurceremonie (kleine bijdrage). De workshops zijn allemaal gratis toegankelijk, maar hebben een beperkt aantal deelnemers. Wie het programma wil weten of zeker wil zijn van een plaatsje tijdens een van de workshops, kan zich aanmelden via de website op www.hoi.nl