Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Orthopedisch schoenmaker helpt u met uw voetproblemen

by gerardkempers on januari 14, 2019

Het verhelpen van voetproblemen kan op vele manieren. Een orthopedisch schoenmaker kan u veelal uitstekend helpen in de beste oplossing voor uw situatie. Zo is het niet in iedere situatie een vereiste om bijvoorbeeld compleet aangepast schoeisel te ontwikkelen. Dan kan namelijk een steunzool laten aanmeten en ontwikkelen ook volstaan om in uw behoefte te voorzien. Het is daarom belangrijk om goed advies te ontvangen over de mogelijkheden en de beste oplossing in uw situatie.

Bent u benieuwd of de orthopedisch schoenmaker u kan helpen met uw voetproblemen? Lees dan snel verder, want hier behandelen wij kort uw mogelijkheden. Uiteraard kan de schoenmaker u het beste advies geven, wij geven u graag wat extra handvatten om meer te weten te komen!

Orthopedisch schoenmaker

De schoenmaker zorgt er met deskundig advies voor dat uw voetproblemen zorgvuldig opgelost worden. Bij het verhelpen van de meeste voetproblemen zijn steunzolen, aanpassingen aan confectieschoenen of semi-orthopedische schoenen vaak de meest gekozen opties. Pas in een later stadium, waarin blijkt dat deze niet of niet voldoende werken, wordt er gekeken naar volledig orthopedische schoenen. Echter wanneer dit uw eerste keer is dat u in aanraking komt met de orthopedisch schoenmaker is dat vaak niet het eerste besluit. Veelal zal er begonnen worden bij steunzolen om te kijken wat voor effect deze hebben op uw klachten.

3D voetscan

Bij het advies of het aanmeten van steunzolen kan de 3D voetscan veel inzichten bieden. Als één van de enige aanbieders van de 3D voetscan, worden de meest precieze metingen van Nederland gemaakt. Hierdoor bent u zeker dat de adviezen op basis heldere inzichten opgesteld worden. Dit bepaald ook de mate van urgentie en helpt bij het bepalen van drukpunten die ondersteuning vereisen. Op die manier kan de orthopedisch schoenmaker met de beste oplossing komen voor uw situatie.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een afspraak bij de orthopedisch schoenmaker of wilt u meer weten over de mogelijke oplossingen? Bel dan gerust even voor het inplannen hiervan of lees  verder op de website om meer te weten te komen!