Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Otoplastieken | Persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw bedrijf

by gerardkempers on juli 25, 2019

Werkgevers dienen veel voor hun werknemers op orde te hebben. Zo dienen zij onder andere de juiste beschermingsmiddelen te hebben voor de werknemers. Wanneer er veel geluid is op de plaats waar de werknemers werken, zullen zij allen otoplastieken krijgen toegereikt. Deze zullen namelijk het risico op gehoorbeschadiging verkleinen. Hierdoor zullen werknemers geen slechter gehoor krijgen, dan dat ze al hebben. Daarnaast zullen er ook veiligheidsbrillen dienen te zijn, wanneer er gevaar dreigt voor de ogen. Dit kan bijvoorbeeld bij laswerk of iets dergelijks. Daarnaast zijn helmen vaak de meest voorkomende beschermingsmiddel. Deze zijn namelijk in elke sector bijna aanwezig. Vooral in de bouw en andere industriële sectoren zijn persoonlijke beschermingsmiddelen verplicht door de wet.

 

Welke bescherming heb ik nodig?

Otoplastieken zijn die kleine dopjes aan een touw die je in je oren kunt stoppen. Deze zijn het meest veilig voor de drager en zorgt ervoor dat de drager zo min mogelijk risico loopt op beschadiging. Naar deze in het oor doppen, zijn er ook beschermingen die over het oor heen komen. Deze zijn natuurlijk ook altijd beter dan geen enkele bescherming. Maar ze zijn niet zo beschermend als de in het oor versie. Deze zorgt er namelijk voor dat er geen enkele mogelijkheid is dat het harde geluid in het oor terecht komt. Daarom kunnen wij jou ook helpen met het aanmeten van de juiste maten voor de otoplastieken.

 

Aanmeten

Niet alleen zijn wij werkzaam in deze sector, wij zijn zelfs dé marktleider op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarom helpen wij jou ook graag verder! Bij ons kun je de otoplastieken komen aanmeten en zullen onze medewerkers er alles aan doen om ze zo snel mogelijk bij jou op het werk te komen leveren. Je kunt ze opmeten bij een van onze servicepunten. Zoek nu een van onze servicepunten bij jou in de buurt!