Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

OutSystems door G2 beloond met plek op 2019 Best Software Companies List naast Google, Adobe en Slack

by marcommit on februari 4, 2019

Winnaars geselecteerd op basis van 270.000 gebruikersreviews

Utrecht, 4 februari 2019 – OutSystems, leverancier van hét Low-Code platform voor rapid application development, is tot winnaar gekroond in G2 Crowd’s jaarlijkse Best Software Awards. OutSystems staat op de vierde plek in de ‘Fastest Growing Products 2019’-categorie. De winnaars zijn geselecteerd op basis van een analyse van meer dan 270.000 reviews die in 2018 zijn verzameld.

Paulo Rosado, CEO en oprichter van OutSystems: “Aan de basis van deze award staat feedback van gebruikers. Dat maakt het extra speciaal. De positieve reviews laten zien hoe gewaardeerd onze technologie is. Het helpt bedrijven om enterprise-grade applicaties snel en kostenefficiënt te ontwikkelen. Dat wij de enige Low-Code organisatie op deze lijst zijn, samen met de grootste spelers in deze industrie, laat zien dat de impact van OutSystems op de markt voor applicatieontwikkeling groot is.”

Lees hier meer over de winst van OutSystems.
—–
Over OutSystems

Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één low-code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten, waardoor het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen kan worden.