Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Overheidsaccountant

by gerardkempers on oktober 31, 2019

Een overheidsaccount kan veel voor een overheid betekenen zoals het uitvoeren van verschillende controles. Als de controles binnen de overheid worden uitgevoerd werkt Astrium accountants volgens een bepaalde aanpak. Deze aanpak is efficiënt, effectief en bestaat uit zowel controles gericht op het proces maar ook op de gegevens. Deze aanpak zorgt ervoor dat de jaarrekening beter kan worden beoordeeld doordat er een beter beeld is geschetst van de overheid. Verder zorgt deze aanpak er ook voor dat er een beter advies kan worden opgesteld. Door de adviezen van de overheidsaccountant zal interne beheersing van de organisatie uiteindelijk verbeteren. Astrium accountants geeft eerst advies daarna kan de instantie dit toepassen en verbeteren. Als het advies is opgevolgd en er dingen zijn verbeterd kan een overheidsaccount controleren. Dit is een proces wat zich voortdurend kan herhalen en ervoor zorgt dat de prestaties toenemen.

Waarom is een overheidsaccountant noodzakelijk?

Het is voor overheden verplicht om de jaarrekeningen te laten controleren. Daarnaast is het ook wettelijk voorgeschreven om in het bezit te zijn van een SiSa-verantwoording. De overheidsaccounts van Astrium accountants zijn gespecialiseerd in de lokale overheid. Bij lokale overheid kunt u denken aan gemeenten en waterschappen. Naast eerdergenoemde werkzaamheden zijn er nog meer adviesdiensten waar Astrium accountants gespecialiseerd in is. Zo kan een overheidsaccountant advies geven over:

  • Begrotingen
  • Het opstellen van KPI-dashboards
  • De administratieve organisatie
  • Inrichten van de managementrapportages

Kortom een overheidsaccountant kan naast de verplichte controle van de jaarrekeningen nog veel meer betekenen.

Meer informatie

Als u besluit om een overheidsaccountant van Astrium accountants in te schakelen is het zo dat de overheidsaccountant veel ter plaatse zal zijn omdat dit het contact bevordert en er goed overlegt kan worden. Voor meer informatie kunt u naar de site van Astrium accountants hier kunt u ook de contactgegevens vinden zodat u contact op kan nemen.