Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Partyboot Amsterdam voor een onvergetelijke avond

by gerardkempers on augustus 15, 2019

Partyboot Amsterdam

 

Wil je Amsterdam graag zien vanaf het water? Genieten met je vrienden en familie van de magische grachten en huizen in Amsterdam. Huur dan een partyboot Amsterdam! Het huren van een partyboot is één van de beste manieren om door de grachten en havens van Amsterdam heen te varen en de hoofdstad van alle kanten goed te kunnen bekijken. Tijdens de vaartocht wordt eten en drinken op de partyboot Amsterdam verzorgd. Zo kunt u lekker genieten van het uitzicht met vrienden en familie en krijgt u alle hapjes en drankjes verzorgd.

Evenementen

Naast dat een partyboot Amsterdam geschikt is voor rondvaarten is het ook geschikt voor verschillende evenementen of privé gelegenheden als bruiloften of een verjaardag. U vindt altijd een geschikte partyboot in Amsterdam voor elk aantal personen en voor verschillende prijzen. Uw wensen en behoeften staan altijd centraal en we zorgen ervoor dat uw evenement of feest om niet te vergeten wordt. We verzorgen het thema, de hapjes en de drankjes en dragen bij aan een gezellige sfeer op de partyboot.

Ons aanbod

Partyboot Amsterdam biedt 17 boten aan die geschikt zijn voor verschillende evenementen. Aan de hand van hoeveel personen er uitgenodigd gaan worden kunt u een partyboot uitkiezen. Boven de 120 personen kunt u bijvoorbeeld de Hydrograaf partyboot uitkiezen. Deze is groot genoeg van dat aantal personen.  We hebben voor elk evenement een boot.

 

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen doen? Neem contact met ons op voor meer informatie. We bespreken samen uw wensen en behoeften en brengen deze duidelijk in kaart op de juiste keuzes te maken. Bijvoorbeeld als u advies wilt over welke boot het beste past bij uw wensen en voor het aantal personen. Heeft u vragen of bepaalde mogelijkheden of prijzen van de boot? Ook daarover kunt u bij ons terecht met uw vragen. Wij helpen u graag verder.