Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Pech onderweg. Over autoschade en autoschade herstel

by RSanders on augustus 25, 2014

Autoschade … het overkomt iedereen wel eens

Niemand zit te wachten op autoschade, maar het overkomt ons allemaal wel eens. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Je rijdt in een parkeergarage je parkeervak uit en boem! Zit er gelijk iemand bovenop je. Of je rijdt achteruit en had dat vervelende paaltje niet gezien. En ook al was je snelheid niet hoog, de autoschade kan behoorlijk zijn.

Wie is de schuldige?!

Bij het achteruit rijden tegen een paaltje kun je niemand anders dan jezelf de schuld geven van de autoschade, maar dat ligt wel even anders als je aangereden wordt buiten jouw schuld om. Dan kun je jouw autoschade op die persoon verhalen.  Helaas zit hier een invullen van een schadeformulier aan vast, welke dan weer door de verzekeringsmaatschappijen van de betrokkenen beoordeeld moet worden.

Auto is voor velen onmisbaar

Het afwikkelen van deze administratieve rompslomp neemt al gauw behoorlijke wat tijd in beslag. En ondertussen zit je zelf toch maar met die vervelende autoschade. Je wilt je auto weer zo snel mogelijk op de weg hebben, want voor velen van ons is onze auto onmisbaar om snel op het werk te komen, de kinderen weg te brengen en op te halen, boodschappen te doen, … Wellicht is de auto dusdanig beschadigd dat hij nog wel rijdt, maar geen enkele autoliefhebber wil gezien worden in een auto met autoschade. Toch, mannen?

Autoschade herstel

Een van de eerste stappen die daarom bij autoschade genomen zal worden, is iemand zoeken die de autoschade kan herstellen. Laat je dat doen door een beunhaas of door een vakbekwaam autoschadebedrijf? Die beunhaas is natuurlijk goedkoper, maar garandeert hij je ook dat bijvoorbeeld de opnieuw gespoten lak er na een half jaar nog even mooi en strak opzit? Bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in autoschade herstel heb je die garantie zeker! Zij hebben immers een naam hoog te houden …

Autoschade herstel, verzekering en leenauto

En om het makkelijk te maken en het leed wat te verzachten: er zijn ook autoschadebedrijven die niet alleen de autoschade herstellen, maar ook de hele verzekeringskwestie voor je afhandelen.  Het voordeel van een dergelijk autoschadebedrijf is dus dat je alles omtrent de opgelopen autoschade aan hen kunt overlaten.  En, in een aantal gevallen kun je  ondertussen gewoon doorrijden, omdat het autoschadebedrijf je een leenauto meegeeft.

Autoschade, niemand zit er op te wachten. Overkomt het je toch, maak dan een goede overweging waar je de opgelopen autoschade laat herstellen. Met in je achterhoofd de gedachte ‘Goedkoop is duurkoop’.