Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Personeelsuitje organiseren?

by gerardkempers on januari 2, 2018

Heb jij de taak om dit jaar een personeelsuitje op te zetten, maar weet je niet zo goed waar jullie dit jaar weer heen moeten? Het leukste om te doen met een bedrijfsuitje is om iets actiefs en iets wat ontspannen is te combineren. Denk bijvoorbeeld aan eerst een activiteit als bowlen of een escape room en achteraf een gezellige borrel of een diner zodat iedereen kan napraten. Wat in Rotterdam bijvoorbeeld een leuk bedrijfsuitje is, is om een rondvaart te doen, op de boot kan ook gegeten worden, hier zijn verschillende arrangementen aan verbonden waaruit gekozen kan worden. Een workshop volgen met het team is ook altijd een goed idee, een workshop die aan het bedrijf gerelateerd is, is dan het leukste en nuttigste, verzin het maar! Een sportieve activiteit is ook altijd een succes bij een bedrijfsuitje en dan het liefst een activiteit die anders dan anders is. Voorbeelden zijn levend tafelvoetbal of curling.

Bowlingbaan Utrecht – Bison Bowling Maarssen
Een leuk idee om met het hele bedrijf te doen is om te gaan bowlen! Bison Bowling Maarssen is een bowlingbaan Utrecht en omgeving waar jullie terecht zouden kunnen. Het bijzondere van deze bowlingbaan is dat er naast alleen maar bowlen ook gegeten kan worden in één van de vier restaurants! Hier zijn leuke arrangementen aan verbonden waaruit gekozen kan worden. Verder is het mogelijk om een escape room te doen en ook nog eens met een coach. De coach kijkt met jullie mee en geeft achteraf aan wie bijvoorbeeld de leider was en wie meer een volger. Verder worden er tips gegeven over hoe jouw team nog beter zou kunnen samenwerken, deze tips worden hierna toegepast en er wordt nogmaals de escape room gespeeld. Dit is een enorm waardevolle ervaring voor jouw bedrijf en jouw team, de tips die ontvangen worden kunnen in het werkveld doorgevoerd worden en de teams zullen nog beter presteren. Lees snel meer op de website van Bowlingbaan Utrecht – Bison Bowling Maarssen.