Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Persoonlijke aandacht bij bedrijfspand Ede

by gerardkempers on september 10, 2019

Bij een taxatie van een bedrijfspand Ede, zijn altijd veel partijen geboeid. Zo is er een partij die het bedrijfspand wil verhuren over verkopen en is er een partij die het pand wil kopen over huren. Deze twee partijen hebben vaak hele wisselende belangen bij een pand van een bedrijf. Degene die van het pand af wil, wil er zoveel mogelijk geld voor krijgen terwijl de andere partij er juist zo min mogelijk voor wil betalen. Nu is bedrijfshuisvesting lastiger dan men vaak denkt. Er komt veel bij kijken en vaak zijn er verschillende dingen die moeten gebeuren. Over al deze dingen hoeft u zich geen zorgen meer te maken. We helpen u namelijk met de taxatie van uw pand en de andere partij helpen we met het doen van de juiste aankoop.

Persoonlijke aandacht bij bedrijfspand Ede

De eerste partij krijgt bij bedrijfspand Ede genoeg aandacht om zo goed mogelijk hun pand te kunnen verkopen. Zo zullen wij u adviseren over de financiële risico’s die er zijn. Ook krijgt u van ons te horen wat de reële verhuur/verkoopopbrengst is. Dit zijn dingen die u wilt weten als verkopende partij. Ieder kantoorpand is natuurlijk weer anders en overal zitten verschillende plus en minpunten aan verbonden. Door de persoonlijke aandacht van ons kunt u altijd op ons vertrouwen dat wij uw situatie serieus aanpakken. Zo gaan we diep in op de te nemen stappen vanaf uw kant en laten we natuurlijk zien wat we zelf gaan doen. Zo houden we van directe communicatie, zodat u ook weet wat de status is.

De koper

Natuurlijk adviseren we ook de koper van bedrijfspand Ede persoonlijk. Deze heeft namelijk advies nodig over het doen van de juiste aankoop van een pand. Er zijn zoveel panden beschikbaar, dat u bijna door de bomen het bos niet meer ziet.