Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Picnic

by gerardkempers on februari 28, 2018

 

Picknicken is erg leuk in het voorjaar, het wordt weer lekker weer en je kan prima zonder jas naar buiten. Het is erg leuk om dan lekker naar het park te gaan om te gaan picknicken, maar hoe bereid je dit nou voor?

 

Nodig iemand uit!

Uiteraard kan je alleen gaan picknicken, maar picknicken met iemand anders is veel gezelliger. Kan je gezellig kletsen met die persoon onder het genot van een hapje en drankje. Spreek een tijd af dat het buiten nog licht is, je kan gaan lunchen maar uiteraard ook in de avond een hapje eten.

Check van tevoren even het weerbericht, je wilt niet als je lekker aan het picknicken bent dat het opeens begint te regenen.

 

Maak de hapjes

Spreek met je vriend of vriendin af wie wat gaat maken. Het is makkelijk om hapjes te maken die koud ook lekker zijn, in het park heb je natuurlijk geen magnetron. Spreek goed met elkaar af wie wat gaat maken zodat je de hapjes een beetje kunt afstemmen op elkaar. Zorg ook dat iemand een lekkere fles wijn mee neemt.

 

Neem alles mee!

Neem alle hapjes mee, doe dit in een grote supermarkt tas zodat je zeker weet dat de hapjes niet op ze kop komen te liggen maar heel blijven. Neem ook plastic bekers en borden mee, deze kun je na gebruik weggooien. Bestek is uiteraard ook handig om mee te nemen, ook dit kan je als plastic versie meenemen. Nog een handige tip is om een plastic tafelkleed mee te nemen. Het plastic tafelkleed kan je op de grond leggen zodat je hierop kunt zitten. Wanneer jullie weer naar huis gaan kunnen jullie het plastic tafelkleed weggooien samen met de andere plastic spullen. Scheelt weer ruimte in de tas!

 

Heel veel plezier met het picknicken!