Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Planning software – Snel en gemakkelijk met Mijnrooster

by gerardkempers on juli 9, 2019

Handmatig plannen wordt als erg chaotisch ervaren. Door alle functies, afdelingen en locaties kan er veel verwarring ontstaan. Er is slecht overzicht en hierdoor wordt het plannen erg ingewikkeld ondervonden. Mijn Rooster heeft een planning software ontwikkeld waardoor het plannen niet langer gecompliceerd is. In één oog opslag is de bezetting van de verschillende afdelingen te zien. Doordat het programma is ontworpen met behulp van professionele planners is het systeem voorzien van alle snufjes om zo goed mogelijk te plannen. Als u besluit om met uw bedrijf over te stappen op Mijnrooster zullen wij het systeem zo instellen dat het geheel past bij uw werkwijze. Ieder bedrijf is anders en daarom ziet Mijnrooster er voor iedere organisatie anders uit.

Functies van Mijnrooster

Er zijn verschillende mogelijkheden met Mijnrooster die het plannen zo gemakkelijk maken. Als u de roosters gaat maken, kunt u een rooster voor meerdere werken inplannen. U kunt zelf bepalen voor welke periode dit rooster geldt. Daarnaast is heel vlot te zien wat de bezetting is per afdeling, functie of locatie. U kunt dus eenvoudig op verzuim inspelen. Doordat het personeel ook toegang heeft tot het systeem, kunnen zij zelf invoeren wanneer ze wel of niet aanwezig zijn. Dit maakt het voor de manager of planner van het bedrijf makkelijker omdat zij dit dus meteen in het systeem terug kunnen vinden.

Het systeem bevindt zich in de Cloud. Dit betekent dat u geen software aan hoeft te schaffen maar gewoon op het internet werkt. U hoeft het systeem dus niet continu te updaten. Daarnaast werkt het ook zeer veilig. Er worden ten alle tijden back-ups gemaakt waardoor uw gegevens niet verloren gaan.

Aanschaf en contact

Heeft u behoefte aan een overzichtelijke planning software voor uw bedrijf? Mijn Rooster helpt u het plannen eenvoudiger te maken. Als u Mijn Rooster aanschaft, helpen wij het programma te installeren en al uw huidige gegevens in het programma te zetten. Op deze manier kunt u in één keer met het programma starten. Bij overige vragen over de werking van het programma bent u welkom op onze website waarop u ook de tarieven kunt zien of u kunt inschrijven. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice via het volgende telefoonnummer: 088 088 0288. Plannen is nog nooit zo makkelijk geweest!