Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Printmerk Kyocera

by Marloes83 on oktober 12, 2017

Er bestaat haast geen kantoor zonder een printer. Sterker nog: er zijn tal van kantoren waar meerdere printers aanwezig zijn. Waar er gewerkt wordt, is een printer namelijk zo goed als onmisbaar. Hetzelfde geldt overigens voor een gezin. Zeker wanneer je schoolgaande of studerende kinderen hebt, is een printer absoluut geen overbodige luxe. Er zijn echter tal van verschillende merken printers beschikbaar. Kyocera is één van die merken. Maar welke printers heeft dit merk eigenlijk beschikbaar? En wat zijn de belangrijkste kenmerken van deze printers? Hieronder kom je alles te weten over dit printmerk!

Keuze genoeg!

Kyocera is een groot en veelzijdig merk op het gebied van printers. Hoewel het merk vooral aan zakelijke klanten levert, is het ook mogelijk om als particulier een printer van dit merk aan te schaffen. Om klanten zoveel mogelijk op maat te kunnen bedienen zijn er veel verschillende printers van Kyocera beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zwart-wit printer, wanneer je eigenlijk nooit iets uitprint in kleur. Daarnaast zijn er ook kleurenprinters en speciale laserprinters beschikbaar. Als je over een echt complete printer wil beschikken, heeft Kyocera ook all in one printers in haar assortiment. Daarmee kun je niet alleen printen maar bijvoorbeeld ook kopiëren en scannen. Dat is immers een stuk effectiever dan dat je daar weer een afzonderlijk apparaat voor aan moet schaffen.

Milieubewust

Een ander voordeel van het merk Kyocera is dat dit printmerk bekend staat als milieubewust en duurzaam, onderwerpen die in onze huidige maatschappij erg belangrijk zijn. Kyocera heeft de laatste jaren verschillende milieuvriendelijke printers ontwikkeld en staat tevens bekend vanwege meerdere duurzame initiatieven. Met Kyocera is het bijvoorbeeld mogelijk om CO2-neutraal te printen door het printen te combineren met zonnepanelen. Dat is niet alleen voordelig voor het milieu, maar ook nog eens goed voor je portemonnee omdat het je energierekening zichtbaar lager maakt.