Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Proefschriften gaan niet meer alleen op de inhoud

by gerardkempers on januari 31, 2018

Als je op de universiteit zit heb je het vast al weleens gehoord. Aan het einde van de studie moet je een proefschrift gaan maken. Misschien dat je je daar nu nog niet in hebt verdiept, maar een proefschrift is het meest belangrijke werkstuk wat je moet gaan maken in de tijd van je universiteit. Zoals het maken van een profielwerkstuk op de middelbare school het belangrijkste van die tijd was. Zo is het met de proefschrift op de universiteit. Tegenwoordig gaat het bij het maken van een proefschrift niet meer alleen om de inhoud. Op de antwoorden van je vragen over het onderwerp. Ook het uiterlijk speelt een belangrijke rol. De lettertype, de vormgeving en de manier van printen. Ook daar moet over worden nagedacht. Het proefschrift printen is dus ook een belangrijk onderdeel van het geheel.

Het proefschrift

Je bent heel ijverig begonnen met het verzinnen van een onderwerp en het maken van deelvragen, en daar krijg je complimenten voor. Je hebt een interessant onderwerp gekozen en daar praat je graag over. Maar over de vormgeving heb je nog niet over nagedacht. En daar is dan wel wat kritiek op gegeven. Het is belangrijk om overal over na te denken en dus ook over het proefschrift printen.

De inhoud van het proefschrift is misschien wel het meeste werk. Maar het is wel het makkelijkste werken als het gaat om de structuur. Je verzint een onderwerp, daaruit voort komt een probleemstelling, daar verzin je een hoofdvraag voor en om de hoofdvraag te beantwoorden is het belangrijk om deelvragen te verzinnen.

De vormgeving zit minder makkelijk in elkaar als het om de structuur gaat. Dit is meer een persoonlijke mening. Wat vind jij mooi en wat niet. Er zijn veel meer keuzes om te maken ook wat het dus moeilijk maakt. Zorg in ieder geval dat je er goed over nadenkt, het zou zonde zijn als het op t laatste moment, met het proefschrift printen, fout gaat.