Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Puur verloskunde, voor moeder en kind

by gerardkempers on december 27, 2017

Je kinderwens komt in vervulling, je bent zwanger. En dat is het mooiste wat je kan overkomen. Maar je krijgt meteen een verantwoordelijkheidsgevoel. Je wil het beste voor je ongeboren kind, maar je moet ook goed aan jezelf blijven denken. Bij puur verloskunde willen ze dat zowel de moeder als het ongeboren kind zich goed blijven voelen en ontwikkelen. Voor iedere vrouw is het anders om zwanger te zijn, de ene vrouw heeft er veel last van, de andere bijna niet.

Persoonlijke begeleiding

Bij Puur verloskunde is veel ervaring aanwezig om elke vrouw persoonlijk het beste te begeleiden tijdens de zwangerschap, of je nu voor het eerst zwanger bent of niet. Puur verloskunde wil niet anders dan het beste voor vrouw en kind. De verloskundige beschikt dus over de juiste kennis en ervaring om met elke situatie om te gaan. Het kind wordt om de zoveel tijd gecontroleerd, maar bij puur verloskunde wordt ook de moeder elke keer gecontroleerd. Dit gebeurt door middel van een bloed- en urine onderzoek, het hart en baarmoeder wordt ook gecontroleerd. Hierdoor krijg je een veilig gevoel en het idee dat je in juiste handen bent.

Controle

Zoals beschreven wordt zowel de moeder als het kind regelmatig gecontroleerd. In de basis gebeurt dit in een standaard ritme, als je tussen 8 en 24 weken zwanger bent moet je elke 4 weken voor controle komen. Tussen 25 en 30 weken is dit om de 3 weken en tussen week 31 en 36 kom je over deze periode gespreid 3 keer terug. Mochten er aanleidingen zijn om vaker gecontroleerd te worden zal dit uiteraard gebeuren.

Nazorg

Puur verloskunde wil niet alleen dat de moeder en kind het goed hebben tijdens de zwangerschap, ook na de geboorte wordt er goed gezorgd voor beide. Dit zorgt voor een veilige en mooie start van een nieuw leven

Contact

Zou je nu meer willen weten over de zorg en begeleiding van puur verloskunde? Neem dan een kijkje op de website of neem direct contact op voor een afspraak.