Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

QNH Consulting en ilionx samen verder onder één naam

by marcommit on februari 5, 2019

ilionx logo

Utrecht, 5 februari 2019 – De onlangs gefuseerde IT-dienstverleners QNH Consulting en ilionx gaan per ingang van 4 februari 2019 samen verder onder de naam ilionx. Hiermee worden de twee organisaties verweven tot één middelgrote IT-dienstverlener. Dit betekent voor opdrachtgevers dat er door het toevoegen van expertisegebieden en resources beter aan de groeiende vraag kan worden voldaan.

Het nieuwe ilionx
Het nieuwe ilionx neemt als middelgrote IT-dienstverlener een unieke plaats in tussen de grote system integrators en de kleine specialistische partijen. Het nieuw gevormde bedrijf heeft zowel de snelheid en specialistische kennis van nichepartijen in huis als de slagkracht en schaalgrootte van grote partijen.

Met 900 medewerkers, verdeeld over vestigingen in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam en Hasselt (BE), kan ilionx opdrachtgevers op lokaal niveau ondersteunen. Tegelijkertijd maakt zij gebruik van de aanwezige expertise op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. Vorig jaar behaalde het bedrijf een omzet van ruim 110 miljoen euro. In het nieuwe jaar streeft ilionx opnieuw naar het snel inspelen op veranderingen in de markt en het kiezen voor relevante innovaties uit het almaar groeiende aanbod.

Wiebe de Boer, CEO van ilionx licht toe: “Ik ben enorm trots dat we deze stap gezamenlijk hebben gezet en dat daardoor twee succesvolle organisaties als één krachtig bedrijf verder gaan. We gaan als advies- en implementatiepartner het beste van beide benutten en inzetten voor onze opdrachtgevers, zodat zij in staat worden gesteld om voorop te lopen in digitale transformatie.”

——
Over ilionx
ilionx is een middelgrote IT-dienstverlener die opdrachtgevers in staat stelt om voorop te lopen in digitale transformatie. Sinds haar oprichting in 2002 ondersteunt ilionx haar opdrachtgevers als digitale partner op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. ilionx fuseerde in 2018 met QNH Consulting en heeft mede daardoor nu zowel de snelheid en specialistische kennis van nichepartijen in huis als de slagkracht en schaalgrootte van grote systemintegrators. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere NN, KLM, Rabobank, Isala, ABN AMRO, ING, KPN, VodafoneZiggo, diverse gemeentes en zorginstellingen. ilionx heeft 900 medewerkers in dienst en is gevestigd in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam en Hasselt (BE). Meer informatie is te vinden op https://www.ilionx.com of volg ilionx op Twitter, Facebook of LinkedIn.

Meer informatie:
Marcommit
Charlotte Paulus
+31 (0)35-5822730
ilionx@marcommit.nl
————————

Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van ilionx, kunt u een mail sturen naar ilionx@marcommit.nl