Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Rado | Geef een mooi horloge aan uzelf of uw geliefden

by gerardkempers on september 5, 2019

Horloges zijn altijd goed. Iedereen draagt een horloge en het gaat nooit uit de mode. Als u een outfit aan hebt, kleedt een horloge perfect af. Het zorgt vaak voor de extra details waardoor u er extra goed uitziet. Doordat een horloge altijd gedragen wordt, is het een perfecte investering. De Zwitsers zijn van hoge kwaliteit op het gebied van het fabriceren van horloges en daarom hebben wij vele Zwitserse merken in onze collectie. Rado is zo’n Zwitsers merk die bekend staat om zijn hoge kwaliteit. De horloges zijn gemaakt van sterke en bijzondere materialen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan hightech keramiek, hard metaal en saffierkristal.

 

Aanbod van Rado

 

Onze juwelier is officiële dealer van Rado. Dit houdt in dat wij een ruim aanbod hebben van het merk en de toestemming hebben om dit merk te verkopen. De collecties die Rado aanbiedt zijn: “Centrix, Hyperchrome, True, Coupole en Integral. Iedere collectie heeft iets identieks. De stijlen verschillen ook per lijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek model, maar ook sportieve en moderne modellen zijn te vinden bij Rado. Het merk staat voor kwaliteit en wij kunnen u hier dus ook van garanderen. In verschillende horloges zijn zelfs diamanten en gouden details verwerkt. Het merk straalt dus veel klasse uit en is zeker een prachtige en waardevolle aankoop. Voor iedere wens is er wel een horloge. Kijk dus gerust wat er mogelijk is.

 

Contact

 

Heeft u een nieuwe horloge nodig of bent u op zoek naar een prachtig geschenk voor een geliefde of uzelf? De horloges van Rado zijn prachtige cadeaus. De horloges stralen veel klasse uit. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen over services? Neem dan contact met ons op. Op onze webshop kunt u ons gehele assortiment bekijken. Hier vindt u ook een omschrijving van het product. Natuurlijk kunt u hiervoor ook bij ons in de Juwelier terecht. Samen vinden we een geschikt horloge voor u.