Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Renovatievloer – geen zorgen om uw renovatie!

by gerardkempers on december 13, 2018

Een renovatie zorgt vrijwel altijd in veel kopzorgen. Gelukkig hoeven we niet jaarlijks te renoveren, maar wanneer het moment aanbreekt kan het voor redelijk wat slapeloze nachten zorgen. U wilt immers dat de renovatie goed verloopt. Heel het huis leeg voor een nieuwe vloer, nieuwe muurbekleding en noem het maar op wat erbij te kijken komt. Het is een hoop geregel, maar wanneer het achter de rug is bent u hoogst waarschijnlijk blij met het resultaat. Om een aantal van die zorgen weg te nemen is de renovatievloer ontwikkeld. Hier lees je meer over de voordelen van dit vloersysteem!

Bent u benieuwd hoe u gemakkelijk uw vloer renoveren kunt en hoe dit het renovatieproces bevoordeeld? Lees dan hier snel verder over de renovatievloer en kom meer over deze nieuwe techniek te weten!

Renovatievloer

Niet iedereen krijgt te maken met een renovatie in zijn of haar leven. Vaak is dit ook iets dat van toepassing is op monumentale gebouwen, oudere woningen of bij een verbouwing. Dan moeten elementen van een woning gemakkelijk vervangen kunnen worden. Voornamelijk de vloer is dan vaak een pijnpunt. Want een vloer vervangen is meer dan een dagtaak. Met de hiervoor speciaal ontwikkelde vloersystemen wordt dit echter wel makkelijker en betrouwbaarder gemaakt.

Veel verouderde woningen, panden of monumentale gebouwen met verslechterde houten balklagen moeten verbeterd worden. Met de twee renovatiesystemen wordt het vervangen van de houten balken door moderne materialen een stuk gemakkelijker. Daarmee bent u beter bestendig tegen kou, warmte, lekkages en vocht. Daarbij verbeterd de renovatievloer uw isolatievloer, waardoor u er op langer termijn steeds meer profijt van heeft!

Mogelijkheden

Allebei de renovatiesystemen doen wat het beloofd en zijn speciaal ontwikkeld om aan de hedendaagse voorwaarden te doen. Hiervoor wordt namelijk veelal voor de cassettevloer gekozen. Dankzij het geïmplementeerde ‘easy-click’ systeem hebben de vloerelementen een luchtdichte sluiting onderling.

Contact en informatie

Bent u benieuwd naar wat voor u de mogelijkheden zijn van een renovatievloer tijdens uw renovatie? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even voor antwoord op al uw vragen!