Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Rijschool Den Haag: extra voordelen bij je rijlessen!

by gerardkempers on september 12, 2018

Wil jij het liefst zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dan is de eerste stap.. een goede rijschool vinden waarbij je gelijk kunt beginnen en op de snelste manier je rijbewijs haalt. Je rijbewijs kost namelijk veel geld en hoe korter je erover doet, hoe goedkoper het is. Ben je op zoek naar een goede rijschool in Den Haag en omgeving? Dan helpt rijschool Den Haag je graag verder. Zij bieden extra mogelijkheden zodat jij snel je rijbewijs kan halen. Één van deze mogelijkheden is de rijsimulator. Dit heeft niet iedere rijschool, maar helpt je op bepaalde onderdelen te oefenen.

Wanneer je lest in Den Haag zal je alle verkeersmogelijkheden hebben meegemaakt. Den Haag is namelijk een hele drukke stad waar eigenlijk ieder moment van de dag wel verkeer op de weg is. Omringt door de snelwegen, zullen we deze ook zeker een aantal keer oefenen. Autorijden in Den Haag is dus zeker geen fluitje van een cent, maar wel als we hier iedere les in hebben gedoken.

Rijlessen bij rijschool Den Haag

Vanaf 16,5 jaar kunnen je al beginnen aan de praktijklessen bij Meerzicht & van Maanen. Het afrijden kan dan wanneer je 17 jaar bent. Dat is natuurlijk erg fijn! Waar andere pas op hun 18e mochten beginnen met rijlessen bij de rijschool Den Haag, heb jij straks misschien wel op je 17e je rijbewijs B. Wel is het belangrijk om te weten dat er een begeleider aangewezen moet worden wanneer jij op je 17e je rijbewijs hebt gehaald. Je mag dan namelijk niet alleen de weg op. Aan deze begeleider die naast je zit wanneer je de weg op gaat met de auto, zitten een aantal eisen:MenVM

  • Minimaal 27 jaar of ouder
  • Minimaal 5 jaar een rijbewijs B
  • Afgelopen 4 jaar geen alcohol- of gedragscursussen gevolgd
  • Afgelopen 4 jaar geen veroordelingen voor verkeersovertredingen
  • Geen rijvaardigheids- of rijgeschiktheidsonderzoek toegewezen door CBR
  • Tijdens de begeleiding niet onder invloed van alcohol, medicijnen of drugs
  • Geldig rijbewijs mee tijdens het moment waarop hij of zij begeleider is

Meerzicht & van Maanen

Ben je benieuwd naar de lessen? Neem dan gerust contact op voor een proefles of neem een kijkje op de website voor alle mogelijkheden. Rijschool Den Haag helpt je graag met het behalen van je rijbewijs.